Отидете към основна версия

4 737 3

Как се преминава през този завой? (ВИДЕО)

  • рали-
  • завой

Моторният спорт е свят на високи технологии, непосилни скорости и добре дефинирани траектории. Въпреки това човешкият фактор винаги остава решаващ, защото именно той прави състезанието толкова вълнуващо. Дори не става въпрос за грешки и отклонения от пистата: често нюансите на преминаване на един завой решават изхода от битката за световната титла ...

Потвърждение за това е видеото, което ви показваме, от специален етап на едно европейско рали. Вижда се, че завоят е наистина труден: има остър ъгъл и рязка смяна на височината. Всъщност повърхността на пистата на това място има "фасет", моментално променящ нивото.

На клипчето се виждат различни автомобили - Ford, Audi, Mitsubishi, Hyundai - рали автомобили от различни марки от близкото минало или от бившите славни времена ... Пилотите също са в най-доброто си състояние, но ... преминават завоя по различни начини.

Кривата е толкова коварна, че опитът да се впише в нея по обичайния начин е сериозен експеримент, а освен това включва и риск от повреда на автомобила. Следователно се появява опция номер 2 - заобиколно решение ... А трети начин е демонстриран от последния герой от видеото, управляващ Suzuki. Вижте.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.

Свързани новини