29 Септември, 2020 10:43 6 082 6

Смразяваща катастрофа с наточена Fiesta (ВИДЕО)

  • рали-
  • катастрофа

Млад екипаж, голяма скорост, много труден завой и евентуална неизправност в спирачната система

Смразяваща катастрофа с наточена Fiesta (ВИДЕО) - 1

Смразяваща катастрофа се случи уикенда с френски екипаж, участващ на Rallye Coeur de France. Състезанието е за начинаещи пилоти, а по време на специалния етап автомобилът Ford Fiesta R2B с предно предаване излетя с пълна скорост от завой и се издигна във въздуха.

24-годишният пилот има само три старта в кариерата си (всички през 2020 г.) и случилото се може определено е резултат от негова грешка. Навигаторът прекарва четвъртия си сезон във френското рали, но е на същата възраст като пилота, така че липсата на опит явно е повлияла и на него.

Но основната версия обаче е техническа неизправност. Видно е, че колата намалява само в началото на неуспешната маневра. За щастие екипажът не е пострадал, пише Lavanguardia. А в резултат на напускането на друга кола на Rallye Coeur de France, зрител е ранен и е откаран в болницата с наранявания на гърдите и краката. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    13 2 Отговор
    И язе веднъш тека рипнах с беенето ама нищо ни нема ни на мене ни на ниего.Само малко го исчуках после му смених джама и па съм първи на магисттралата

    Коментиран от #4

  • 2 Бачо Киро

    2 2 Отговор
    Ква пълна скорост на завой, като се вижда опита за спиране, пушек от гумите, звука... Недостатъчно, да, ма с пълна скорост картинката щеше да е друга..
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 сектант

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    я па така на хемуса ма добре че палеше та я закарах на Гошо Крика удари и 2 чука сменихме ролки ремъци леко заварчица тука там и на жената да се кефи и я подарих

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар съдържа снимка/видео и ще бъде публично достъпен след одобрение от модератор.