Отидете към основна версия

17 815 84

Щракнаха електрическия камион на Tesla докато се зарежда

  • tesla-
  • tesla semi

Влекачът бе заснет до фабриката за батерии в Невада

Снимки: Twitter

Една от първите Mega зарядни станции на Tesla бе открита съвсем скоро близо до фабриката за батерии в Невада, а през изминалите дни там бе заснето и първото превозно средство, което се отби за зареждане.

Едва ли за някого е изненада, че това е именно камионът на Tesla в бял цвят, който изглежда готов за серийно производство. Станциите също са в бял и черен цвят и са разположени по такъв начин, че камионът да се побира без проблем, дори и с ремарке.

Впечатление прави и изключително късият кабел, който най-вероятно е изчислен единствено, за да достига до порта за зареждане на Semi. Подобно нещо виждаме и на зарядните станции за автомобили на Tesla, което предизвика сериозни проблеми, когато те бяха отворени за всички електромобили.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 19 гласа.

Свързани новини

  • Tesla най-после започна да произвежда своите камиони (ВИДЕО)

    Преди около месец изпълнителният директор на Pepsi заяви, че очаква първите електрически камиони на Tesla да бъдат доставени на компанията до края на ...
    13.12.2021
    4 309
    17
  • Ford се подигра с Tesla

    По-рано днес ви разказахме за проблемите на стотици собственици на Tesla по целия свят, след като приложението на марката се срина и остави около 500 ...
    22.11.2021
    12 546
    38