Отидете към основна версия

6 979 8

Новата кола на Дейвид Бекъм (ВИДЕО)

  • дейвид бекъм-
  • maserati-
  • mc20

Maserati MC20 преминава през фабричната програма за персонализиране Maserati Fuoriserie

Известният британски футболист Дейвид Бекъм стана един от клиентите на тунинг студиото. Спортистът поръча черно-розов спортен автомобил във цветовете на отбора си Inter Miami CF. След като стана собственик на клуба, футболистът реши да посвети дизайна на най-новата си кола на собствения си спортен отбор. Купето на футболиста е боядисано в черно със силен гланц, допълнено с елементи от матово черно.

В контраст с тъмния екстериор, логото на MC20 на вратите и спирачните апарати Brembo са завършени в пастелно розово. „Създаването на моя MC20 Maserati Fuoriserie беше невероятно преживяване. Беше невероятно да създам кола, вдъхновена от моя втори дом, Маями, и моя футболен клуб Inter Miami CF “, коментира Дейвид Бекъм.

Интериорът е изпълнен в черна кожа и алкантара с контрастни розови шевове. Подглавниците на седалките са украсени с 3D бродерия в пастелно розово. На централния тунел между седалките е поставена персонализирана алуминиева плоча с матов ефект и розов надпис Maserati Fuoriseie, допълващ корпоративния тризъбец, както и подписа Бекъм.

Техническите подобрения на спортната кола от Дейвид Бекъм не се съобщават. Базовият Maserati MC20 се задвижва от V6 Nettuno бензинов турбо двигател, разполагащ с мощност от 630 конски сили. Моторът работи съвместно с осемстепенна роботизирана скоростна кутия с два с съединителя.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 10 гласа.

Свързани новини