Last news in Fakti

20 Декември, 2021 09:52 6 964 8

Новата кола на Дейвид Бекъм (ВИДЕО)

  • дейвид бекъм-
  • maserati-
  • mc20

Maserati MC20 преминава през фабричната програма за персонализиране Maserati Fuoriserie

Новата кола на Дейвид Бекъм (ВИДЕО) - 1

Известният британски футболист Дейвид Бекъм стана един от клиентите на тунинг студиото. Спортистът поръча черно-розов спортен автомобил във цветовете на отбора си Inter Miami CF. След като стана собственик на клуба, футболистът реши да посвети дизайна на най-новата си кола на собствения си спортен отбор. Купето на футболиста е боядисано в черно със силен гланц, допълнено с елементи от матово черно.

В контраст с тъмния екстериор, логото на MC20 на вратите и спирачните апарати Brembo са завършени в пастелно розово. „Създаването на моя MC20 Maserati Fuoriserie беше невероятно преживяване. Беше невероятно да създам кола, вдъхновена от моя втори дом, Маями, и моя футболен клуб Inter Miami CF “, коментира Дейвид Бекъм.

Новата кола на Дейвид Бекъм (ВИДЕО)

Интериорът е изпълнен в черна кожа и алкантара с контрастни розови шевове. Подглавниците на седалките са украсени с 3D бродерия в пастелно розово. На централния тунел между седалките е поставена персонализирана алуминиева плоча с матов ефект и розов надпис Maserati Fuoriseie, допълващ корпоративния тризъбец, както и подписа Бекъм.

Техническите подобрения на спортната кола от Дейвид Бекъм не се съобщават. Базовият Maserati MC20 се задвижва от V6 Nettuno бензинов турбо двигател, разполагащ с мощност от 630 конски сили. Моторът работи съвместно с осемстепенна роботизирана скоростна кутия с два с съединителя.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Стефан Петров

    12 9 Отговор
    И този с тези 630 коня ще ми говори за глобално затопляне. А колко газове са отделени докато се произведат частите за тъпата му кола. Според официално изследване в САЩ 1% от най-богатите произвеждат 30% от глобалното затопляне и вредни газове с техните супер мощни коли, частни самолети и яхти и т.н.

    Коментиран от #8

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Герги

    8 2 Отговор
    Сега съм спокоен че се бях притеснил да не ходи пеша...Да знаете само как ме интересува Бекъм с каква кола си джитка......
  • 5 ПРИШЪЛЕЦ

    2 1 Отговор
    Прайда не прощава - прилапва всичко що може !
  • 6 Komapak

    4 2 Отговор
    Старото мезарати беше пълен боклук.
  • 7 адолфо

    5 1 Отговор
    и защо му завиждате...може взема си машината ...а за вас ...ко карате си копторите 30 годишни и пишете
  • 8 onq s konq

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Стефан Петров":

    Винаги е било така, от 5000 години на сам, от древните Египтяни та до днес - богатите дрънкат глупости докато по-голямата част от стадото повярва, а те самите не спазват нищо от това което говорят.