Last news in Fakti

30 Май, 2021 10:30 3 973 6

Maserati показа по-ясни снимки на новото си SUV

  • maserati-
  • grecale

Все още не е ясно кога точно Grecale ще се появи на пазара

Maserati показа по-ясни снимки на новото си SUV - 1
Снимки: Maserati

Преди няколко месеца от Maserati показаха няколко снимки на втория SUV в своята гама, но освен, че колата беше покрита с тежък камуфлаж, снимките бяха размазани и не фокусирани, което на практика дори не разкриваше и грубите форми на модела.

Сега от италианската марка разпространиха още няколко снимки, които отново показват Grecale с тежък камуфлаж, но поне този път са доста ясни и показват част от формите на втория кросоувър в гамата на Maserati.

Maserati показа по-ясни снимки на новото си SUV

За сега не знаем кога точно ще е официалното представяне на модела, но пък знаем, че той ще бъде построен на платформата на Alfa Romeo Stelvio и най-вероятно ще споделя доста от технологиите си с него. Въпреки по-малкия си размер, Grecale ще разполага с дизайн, подобен на този на другия SUV в гамата на Maserati – Levante.

Под капака ще намерим V6 мотор при най-мощната версия, като в недалечно бъдеще най-вероятно ще видим и версия с изцяло електрическо задвижване, а няколко хибридни предложения също ще допълват избора за моторизация.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 рено ентусиаст

    11 1 Отговор
    Стелантис подписаха смъртната присъда на немчугите.
  • 2 Jacques Yves Moineau

    5 4 Отговор
    И кво? Като гледам, просто поредния сув от конвейра.
  • 3 Пурко

    2 3 Отговор
    Поне един демонстрационен с отстъпка ще успеят да продадат в България! Толкова имат продадени и от Левантето! А дилъра в Бг колко е загубен и неадекватен просто нямам думи!

    Коментиран от #4

  • 4 Антон

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Пурко":

    Е колко да продадат, бутикова фирма, бутикови цени, злите езици говорят че надеждността е плачевна, въпреки че не е от личен опит, бързо и значително обезценяване. По-скоро марка за маниаци и екстравагантни гъзари. Харесват ми, лично не бих си купил мазерати, защо обаче , не мога да отговоря.
  • 5 ГАДОСТ

    1 1 Отговор
    ПРИЛИЧА НА ТОРЕН БРЪМБАР !

    Коментиран от #6

  • 6 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "ГАДОСТ":

    То не е ли БМW-кола в различен мащаб не се харасва на българина.А..а да не забравяме великата ф-ма VW,там дизайна е на "извънземно" ниво