Отидете към основна версия

17 496 4

Пет от най-четените автомобилни новини за миналата година

  • mobile.bg-
  • автомобили-
  • статии

През изминалата 2021 година на сайтовете ФАКТИ и mobile.bg пуснахме над 4 000 (по-точно 4 394) новини на автомобилна тематика, като по традиция се постарахме да не изпуснем нищо от автомобилния живот по света и у нас. Сега ви показваме пет от най-любопитните и най-четени автомобилни новини за изминалата година.

Лидерът в тази своеобразна класация е материал, свързан с употребяван автомобил, предлагащ се на нашия пазар, с цена под 10 000 лв. Става дума за Skoda Octavia, като повече подробности, можете да видите ТУК.

Втората позиция е за рейтинг, показващ ни най-ненадеждните автомобили, съставен от британско издание на What Car?. В него са показани автомобили, предлагащи се на пазарите в Европа и у нас, които не са препоръчителни за покупка. Кои са те - вижте ТУК.

Бронзовото отличие също е за статия с практична насоченост. В нея ви показваме три изключително надеждни двигателя, които се монтират в евтини коли на старо. Любопитното е, че тези агрегати спокойно могат да издържат повече от 500 хиляди км. Кои са те - можете да видите ТУК.

На четвърто място е материалът за 4-годишна кола на старо. В него наблягаме на няколко препоръчителни модела, а класацията, която ви показваме е направена със съдействието на BuyaCar. Автомобилите са разделени по категории, а кои са те - вижте ТУК.

И петата най-четена автомобилна новина през изминалата година е на тема ръжда по колите. Става дума за автомобили, които не бива да купувате, защото гният бързо. Показваме ви десет примера на коли, ръждясващи по-бързо и на повече места отколкото останалите. А кои са те - вижте ТУК.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 16 гласа.

Свързани новини