Last news in Fakti

4 Януари, 2022 11:19 17 461 4

Пет от най-четените автомобилни новини за миналата година

  • mobile.bg-
  • автомобили-
  • статии
Пет от най-четените автомобилни новини за миналата година - 1

През изминалата 2021 година на сайтовете ФАКТИ и mobile.bg пуснахме над 4 000 (по-точно 4 394) новини на автомобилна тематика, като по традиция се постарахме да не изпуснем нищо от автомобилния живот по света и у нас. Сега ви показваме пет от най-любопитните и най-четени автомобилни новини за изминалата година.

Пет от най-четените автомобилни новини за миналата година

Лидерът в тази своеобразна класация е материал, свързан с употребяван автомобил, предлагащ се на нашия пазар, с цена под 10 000 лв. Става дума за Skoda Octavia, като повече подробности, можете да видите ТУК.

Пет от най-четените автомобилни новини за миналата година

Втората позиция е за рейтинг, показващ ни най-ненадеждните автомобили, съставен от британско издание на What Car?. В него са показани автомобили, предлагащи се на пазарите в Европа и у нас, които не са препоръчителни за покупка. Кои са те - вижте ТУК.

Пет от най-четените автомобилни новини за миналата година

Бронзовото отличие също е за статия с практична насоченост. В нея ви показваме три изключително надеждни двигателя, които се монтират в евтини коли на старо. Любопитното е, че тези агрегати спокойно могат да издържат повече от 500 хиляди км. Кои са те - можете да видите ТУК.

Пет от най-четените автомобилни новини за миналата година

На четвърто място е материалът за 4-годишна кола на старо. В него наблягаме на няколко препоръчителни модела, а класацията, която ви показваме е направена със съдействието на BuyaCar. Автомобилите са разделени по категории, а кои са те - вижте ТУК.

Пет от най-четените автомобилни новини за миналата година

И петата най-четена автомобилна новина през изминалата година е на тема ръжда по колите. Става дума за автомобили, които не бива да купувате, защото гният бързо. Показваме ви десет примера на коли, ръждясващи по-бързо и на повече места отколкото останалите. А кои са те - вижте ТУК.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марио

    20 3 Отговор
    За много години. Продължавайне все така. Вие сте една от малкото български медии с интересни и ежедневни автомобилни новини.
  • 2 МаКаТа

    17 1 Отговор
    Еваларка мобиле - наистина няма ден без да мина от тук и да хвърля по един поглед на авто новостите. Да сте здрави.
  • 3 Сиктант

    17 0 Отговор
    Най-добрите, точно като моята кола - всички знаете каква е. Това в кръга на шегата. Иначе сте супер, интересни статии с възможности за коментар от наша страна - малко останахте такива в БГ. Да сте здрави
  • 4 Plameni

    0 11 Отговор
    Вместо да пишат за новостите през 2022г.ФАКТИ ни връщат назад във времето