Отидете към основна версия

30 033 17

Проверете с колко се е повишила цената на вашата кола

  • средни цени-
  • автомобили-
  • mobile.bg
Снимки: Shutterstock

Глобалната криза с електроника за новите автомобили доведе до рязък спад в производството на коли. Недостигът на нови коли по цял свят се отрази и на цените им, като те се повишиха значително. Това с пълна сила важи, както за новите, така и за употребяваните автомобили.

А цената на последните нарасна, тъй като поради невъзможност за закупуване на нов автомобил, много хора от Западна Европа (откъдето е основният внос на употребявани коли у нас) не продават своите автомобили. Така и при колите "втора ръка" се появи по-слабо предлагане и оттам цените им се повишиха.

Така че, ако искате да продадете своя автомобил, то сега е добър момент. Но знаете ли колко струва? За да разберете средната цена на колата си, можете да отворите най-големия сайт за автомобили у нас mobile.bg и по конкретно раздела "средни цени" и да въведете марка, модел, година на производство, тип двигател и трансмисия на вашата кола. Така бързо и лесно ще получите адекватна оценка на автомобила ви.

Средната цена е на база данните от mobile.bg и е актуална към текущите месец и година. Възможно е тя да варира в зависимост от наличието на допълнителни екстри и състоянието на автомобила, но при разглеждане на обявите с аналогични на вашата кола автомобили, можете още по-точно да се ориентирате за покупната ѝ стойност.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 31 гласа.

Свързани новини