22 Януари, 2023 13:15 20 946 10

Вижте какви автомобили от марката Rolls-Royce се продават в mobile.bg

  • rolls-royce-
  • mobile.bg

Цените им варират от 19 000 до над един милион лева

Вижте какви автомобили от марката Rolls-Royce се продават в mobile.bg - 1

Бърза справка в най-големия сайт за автомобили у нас - mobile.bg, показва, че към момента за продажба са налични 36 автомобила от ултралуксозната марка Rolls-Royce. Някои от тях са чисто нови, а най-евтиният се предлага за 18 999 лева и е произведен през далечната 1976 година.

Вижте какви автомобили от марката Rolls-Royce се продават в mobile.bg

"Евтините", такива под 50 000 лева обаче са само два. Всички останали са с цена над 300 000 лева, като най-скъпият е милион и триста хиляди лева. Има и бронирани екземпляри, но прави впечатление, че най-скъпите са от модела Cullinan.

Вижте какви автомобили от марката Rolls-Royce се продават в mobile.bg

Първият всъдеход на Rolls-Royce, носещ името Cullinan, превъзхожда по дължина Bentley Bentayga с цели 30 сантиметра и конкурира Cadillac Escalade ESV с дълга база. Разстоянието между осите от 3 295 мм обещава кралски простори. Външните габарити са внушителни, но Cullinan не е огромен - дължината му е 5 341 мм.

Вижте какви автомобили от марката Rolls-Royce се продават в mobile.bg

Под гигантския преден капак се монтира само един двигател. Той е 12-цилиндров, има работен обем от 6.75 литра и развива максимална мощност 571 к.с. Максималният въртящ момент от 850 Нм е достъпен от 1 600 об/мин. Какви автомобили Rolls-Royce се продават у нас и на какви цени - можете да видите ТУК.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добруджанска тиква

    9 1 Отговор
    На единия от братя Павлови Ролс Ройс е вече с миши опашки
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Леля Гошо

    10 1 Отговор
    Има известна разлика между кола която е налична и се продава, и кола която е извън БГ и може да бъде доставена срещу 30-40% капаро
  • 4 Гост Коментатор

    18 0 Отговор
    Какво да гледаме? Кажете ни как се вадят тези кинти да можем да си го позволим да го купим и поддържаме?

    Коментиран от #5, #7, #8

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Никси

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    та после синдика като направи накрая ревизия на фирмата и йвентаризация да си го прибере в полза на държавата , безплатен обяд вече няма , това беше едно време в минало бешало !!!.
  • 7 Гост

    19 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гост Коментатор":

    Просто преди 33 години е трябвало да си перспективен комсомолец или щангист или борец, баща ти или дядо ти да са били шестаци в ДС, и след това да си приватизирал заводи за скрап и да си прекарвал камиони с интересни стоки по време на югоембаргото.

    Коментиран от #9

  • 8 Хайл

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "Гост Коментатор":

    За какво ти е това? Много се чупят,виж че не се карат често 😁😁😁
  • 9 Никси

    8 3 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    евала прическа , що закусва сутринта ти днеска , Баща ми и Дядо ми ако бяха в ДС 6-таци , сега щях да имам огромна армия от тирове с двигатели на V8-ци , песни танци пияни шматки , колко бързо ти пораснаха рогата , дай една цигара ще е..а у звездата !!!😃😛😄😀😀😂😁😀😄😛😃😄😀😂,.

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.