Отидете към основна версия

4 173 7

Масълкар "захапа" бордюра при неуспешен опит за дрифт. Какви са щетите? (ВИДЕО)

  • challenger-
  • dodge-
  • дрифт-
  • инцидент

Мускулестите коли не се славят с прецизно управление, особено при т.нар. контролирано поднасяне - освен ако не говорим за Chevy Camaro , който всъщност може да атакува завои при относително високи скорости.

Интернет е пълен с видеоклипове, показващи безброй Mustang-и, повредени във всякакви глупави каскади, а сега изглежда, че този Dodge Challenger се присъединява към въпросната компания.

Заснето късно през нощта, очевидно някъде в Съединените щати, краткото видео, споделено на страницата на CarWorldClub1 в Instagram, показва мускулестата кола, която атакува странично завой.

Миг по-късно човекът, седнал на шофьорската седалка, губи контрол над колата и я удря жестоко в бордюра, за забавление на оператора и зяпачите, насъбрали се да гледат изпълненията на Challenger-а.

„Хей, братко, ти си добър, добър си! Не си се прецакал толкова зле,“, казва човекът с камерата, когато се приближава до колата. „Дай назад бавно “, продължава с наставленията си, но точно тогава се случва нещо много изненадващо.

Това е мястото, където видеото свършва, но всички знаем какво ще се случи след това, нали? Пътна помощ и директно в сервиза. Да се ​​надяваме, шофьоръте научил урока си и ще помисли в бъдеще, преди да предприеме поредната опасна каскада, за да впечатли приятелите си.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.

Свързани новини