Last news in Fakti

4 Май, 2022 13:46 5 397 3

Доставчик забрави да "вдигне" ръчната спирачка на колата, но бе спасен от клиент (ВИДЕО)

  • куриер-
  • инцидент-
  • кола

Съвременните джаджи понякога са объркващи, но понякога помагат да се избегнат инциденти

Доставчик забрави да "вдигне" ръчната спирачка на колата, но бе спасен от клиент (ВИДЕО) - 1

Авторът на видеото от Ню Хемпшир (САЩ) разказва, че е направил онлайн поръчка и при доставката шофьорът забравил да постави колата в паркинг-режим. „Брат, мисля, че колата ти тръгва“, казва той спокойно на разносвача по интеркома, точно по време, когато завършва поръчката чрез приложението. Разсеяният куриер се втурва и успява да я спре навреме, малко преди да се удари в светофарен стълб.

Оказва се, че клиентът е видял през приложението, че колата е тръгнала, но тъй като на вратата му все още стои куриерът, това го изненадва. За щастие клиентът реагира адекватно и колата е хваната навреме, а най-важното - няма пострадали. След което двамата си пожелават хубав ден, а забавната сцена е заснета от домашна камера за видеонаблюдение. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крис

    3 0 Отговор
    Ауди имат функция,дори да оставиш автомобила на директ,при отворена врата остава в покой.

    Коментиран от #3

  • 2 Кольо,

    2 0 Отговор
    Италианските инженери от Фиат са го измислили по рано,тази функция я има на Ланчия Тезис!
    Отваряш шофьорската врата и електрическата ръчна спирачка се задейства!
  • 3 БатП

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Крис":

    Това е на автоматичните трансмисии с джойстик. И БМВ от край време при отворена шофьорска врата не позволяват на колата да тръгне. На тази Киа е от старомодните скоростни кутии, с лоста.