Отидете към основна версия

5 377 16

Mercedes тества странна повдигната C-Klasse

  • mercedes-
  • w204-
  • c-klasse-
  • g-klasse

Колата е от предходно поколение W204

Снимка: Instagram

От няколко дни в интернет пространството се въртят различни снимки на тестово муле на Mercedes, базирано на предходно поколение W204. Колата е с изцяло преработено окачване, съдейки по височината ѝ, докато арки на калниците и декоративни стъпенки върху праговете подсилват „джиповото“ усещане. Гумите и джантите също са по-големи от стандартните, а също така са и с различен дизайн.

Към момента никой няма ясна информация за това какво точно тестват германците, още повече със сравнително старият модел, който използват за „муле“. Най-вероятно бъдещият автомобил ще разполага с технически характеристики близки до тези на C-Klasse W204 или поне това е единственото логично обяснение за използването на конкретната генерация на седана.

Още преди години в интернет се завъртяха слухове за по-малък вариант на G-Klasse, което е и основната версия за тестовия прототип, но както казахме, все още няма потвърдена информация. Очакваме в близко бъдеще от Mercedes да загатнат малко повече за намеренията си и да споделят повече информация.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 9 гласа.

Свързани новини