Last news in Fakti

19 Февруари, 2022 10:37 1 953 11

Люис Хамилтън: Имаше момент, в който загубих вяра в системата

  • mercedes-
  • люис хамилтън-
  • формула 1

Моменти като този могат да предопределят кариерата на всеки, но аз няма да позволя това да се случи с моята

Люис Хамилтън: Имаше момент, в който загубих вяра в системата - 1
Снимка: БГНЕС

Пилотът на Mercedes Люис Хамилтън за обяви, че в края на миналия сезона, когато загуби титлата във Формула 1 за сметка на Макс Верстапен, е загубил „вяра в системата”. Хамилтън говори при представянето на новия болид на Mercedes за новия сезон.

„Имаше момент, в който загубих вяра в системата, но като цяло съм много целеустремен човек. Моменти като този могат да предопределят кариерата на всеки, но аз няма да позволя това да се случи с моята”, сподели пилотът.

„Никога не съм казвал, че спирам, но наистина бе много труден период за мен и трябваше да отстъпя. Трябваше да се отдръпна, да се фокусирам и съсредоточа върху себе си. В крайна сметка стигнах до момент, в който реших, че ще атакувам отново през следващия сезон”, каза още Хамилтън.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3.14К

    23 8 Отговор
    Точно тази система и най-добрата кола го направиха 7 пъти шампион. На тоя винаги нещо му пречи. Когато го замести Ръсел, умишлено го забавиха в бокса, да се спечели още в първото сядане в Мерцедес.
  • 2 Мхм

    22 7 Отговор
    Макака пак е недоволен подайте му банан
  • 3 Гост

    17 5 Отговор
    Ужасно досаден индивид. Много ми се искаше да повярвам, че "отказването" не е театро...
  • 4 F1 зрител

    22 6 Отговор
    Най облагодетелстваният от системата загубил вяра в нея. Когато изблъска и едва не уби Верстапен на Силвърстоун системата му даде 5 секунди наказание за да може да спечели спокойно първо място. заради тази катастрофа Ред Бул трябваше да сменят всичко по колата и търпяха наказания. После неговият прислужник Ботас пак изблъска няколко коли на старта включително Верстапен и пак подарък за хамито първо място. Дори само тези две състезания бяха достатъчни за да бъде взета титлата далеч преди края от Верстапен. А на последното състезание хитрото маймунче не влезе да си смени гумите като другите и после се разплака , че системата го прецакала.....На кривата ракета Космосът и пречи.

    Коментиран от #6

  • 5 Александър

    9 6 Отговор
    Еее супер, пак ще гледаме как му правят смотаната прическа,да може да влезе под каската;)))
  • 6 Tumbata

    6 7 Отговор

    До коментар #4 от "F1 зрител":

    Явно не си гледал състезанията през 2021, а коментираш факти които ти е казала "една жена"! В Силвърстоун Хамилтън получи 10 секундно, а не 5 секундно наказание, а в Унгария когато Ботас удари Ландо Норис и стана карамбола с Верстапен и Перес спечели не Люис, а Естебан Окон! В Абу Даби Мерцедес не вкараха Хамилтън за смяна на гуми защото бяха изчислили, че според правилника трябва да се финишира зад колата за сигурност! Такъв случай имаше през 2012 г в Бразилия и там финишираха зад SC и Фетел взе шампионската титла! ;)

    Коментиран от #7

  • 7 Нещо си

    2 4 Отговор

    До коментар #6 от "Tumbata":

    2012 г титлата беше решена много преди състезанието в Бразилия..Фетел можеше и да не се състезава.... А би ли коментирал две постъпки през 2016- Монако(на Нико помолен от отбора) и АбуДаби(Хамилтън-помолен от отбора)?

    Коментиран от #10

  • 8 Не бе

    7 3 Отговор
    Просто в един момент беше започнал да си мисли, че системата е длъжна да работи само за него !
  • 9 Aлфа Bълкът

    4 4 Отговор
    ПАЛЯЧО!
  • 10 Tumbata

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "Нещо си":

    Бъркаш 2012-та с 2011-та и 2013-та! В 2012-та борбата между Фетел и Алонсо беше до последната обиколка на Интерлагос! В началото Бруно Сена удари Фетел и го завъртя и той остана последен в колоната със сериозно повреден Ред Бул. След това след страхотно каране и късмет (Хюлкенберг удари Хамилтън , а бяха първи и втори и отпаднаха и двамата) Фетел взе 6-тото място и спечели шампионата с 3 точки преднина пред Алонсо (281 на 278) ! В 68 обиколка Пол ди Реста се разби и Чарли Уайтинг финишира гонката зад кола за сигурност без да даде възможност на Алонсо ( 2-ри за момента) да атакува Бътън за първото място, а ако успееше това би го направило световен шампион за сметка на Фетел! Направи си проверка в нета и ще видиш че съм прав! През 2011-та и 2013-та Фетел спечели титлата доста по-рано от последния старт, но не и през 2012-та! Куриозното е че и в двата случая през 2012-та и 2021 от решенията на рейс директора спечелиха пилотите на Ред Бул!
  • 11 44 Хам

    3 1 Отговор
    Следващите два сезона ще си шампион отново.