Отидете към основна версия

1 949 5

Kia представи предходното поколение Niro по нов начин

  • kia-
  • niro-
  • ev-
  • niro plus

Колата е специално разработена за нуждите на таксиметровите шофьори

През изминалата година Kia представи новото второ поколение Niro, а сега корейската компания отново се върна на първото поколение и представи негова нова версия. Новата (стара) Kia Niro Plus е разработена за нуждите на таксиметровите шофьори и е част от програмата на марката „purpose-built vehicles“, която ще предлага обособени модели за нуждите на различни бизнеси.

За момента Niro Plus ще бъде продавана единствено в Корея, но се очаква в следващите месеци да бъде предложена и на други пазари. Колата е удължена с 10мм, а височината е увеличена с 80мм за повече място в интериора. Седалките и корите на вратите са по-тънки, а дисплей със специална инфотеймънт система премахва нуждата от различни устройства за шофьорите.

Задвижването се осигурява от класически хибридни мотори, plug-in хибридна конфигурация и електрическа версия за версията, която няма да служи за такси, докато таксиметровите автомобили ще бъдат само на ток. Това е първото от множество такива возила, които от Kia планират да представят през следващите години.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.

Свързани новини