Last news in Fakti

29 Април, 2022 10:20 1 943 5

Kia представи предходното поколение Niro по нов начин

  • kia-
  • niro-
  • ev-
  • niro plus

Колата е специално разработена за нуждите на таксиметровите шофьори

Kia представи предходното поколение Niro по нов начин - 1

През изминалата година Kia представи новото второ поколение Niro, а сега корейската компания отново се върна на първото поколение и представи негова нова версия. Новата (стара) Kia Niro Plus е разработена за нуждите на таксиметровите шофьори и е част от програмата на марката „purpose-built vehicles“, която ще предлага обособени модели за нуждите на различни бизнеси.

Kia представи предходното поколение Niro по нов начин

За момента Niro Plus ще бъде продавана единствено в Корея, но се очаква в следващите месеци да бъде предложена и на други пазари. Колата е удължена с 10мм, а височината е увеличена с 80мм за повече място в интериора. Седалките и корите на вратите са по-тънки, а дисплей със специална инфотеймънт система премахва нуждата от различни устройства за шофьорите.

Kia представи предходното поколение Niro по нов начин

Задвижването се осигурява от класически хибридни мотори, plug-in хибридна конфигурация и електрическа версия за версията, която няма да служи за такси, докато таксиметровите автомобили ще бъдат само на ток. Това е първото от множество такива возила, които от Kia планират да представят през следващите години.

Kia представи предходното поколение Niro по нов начин


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крис

    7 6 Отговор
    Кия и Хюндай са страхотни машини,адски здрави и практични ..Спечелиха ме като потребител ..
  • 2 Адам Хилтън

    3 7 Отговор
    тенеКиа скоро може и да си замине - в момента се води дело против тях, сумати голям списък автомобили от тяхната марка и почти всичките двигатели произвеждани последните 10 години в тях, за дето горели по литър масло на 2000 км, и не предлагали нито ремонт нито замяна на тия двигатели. Пък не е сякаш ги раздават безплатно тия коли. Моята 40 годишна Жигула още не гори 1 литър масло на 5000 километра, пък тия уж нови коли горят като змейове.

    Коментиран от #3

  • 3 Супер

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Адам Хилтън":

    Карай си жигулата тогава. И направо мигрирай някъде където се карат само Лади. Всички ще сме щастливи
  • 4 Ама

    1 0 Отговор
    Направо ме разсмя,погледни само колко таксита са от тази марка а там карат на бургия а сравнението с модел на фиат 20 от 1965год.е направо смешно

    Коментиран от #5

  • 5 Путин

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ама":

    Има защото са най евтините марки с Дачия...
    Предпочитам Шкода за тея пари