Отидете към основна версия

3 616 4

Новата Toyota Land Cruiser получи "специални грижи" от известно тунинг студио

  • toyota-
  • land cruiser-
  • khann-
  • тунинг студио

Специалистите от Khann предлагат тунинг пакет за всъдехода

Сроковете за доставка на новата Toyota Land Cruiser достигат близо 4 години, но въпреки това различни тунинг специалисти вече успяха да се докоснат до японския всъдеход и да представят своята визия за него. Едни от тези специалисти са хората от Khann, които специализират в тунинга на японски возила от марките Toyota и Lexus.

Тунинг пакета включва единствено визуални промени и не засяга мощността на японското возило. Под капака на новия Land Cruiser работи 3.5-литров бензинов шестак с мощност от 415 конски сили. Задвижването, разбира се предава към четирите колела, а трансмисията е автоматична.

В предната част промените включват нова решетка от карбон, заедно с въдуховоди изработени от същия материал. Предният капак също е нов и е направен от въглеродни влакна, подобно на разделения на две части спойлер над стоповете.

Раздувки на четирите калника се грижат за побирането на 22-цолови джанти, а за допълване на визията се грижат още капаци на огледалата от карбон, както и други карбонови елементи.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 9 гласа.

Свързани новини