Last news in Fakti

25 Май, 2022 16:05 6 006 5

Toyota пуска ретро версия на 4Runner

  • toyota-
  • 4runner

Юбилейното издание е в чест на 40-годишнината на модела

Toyota пуска ретро версия на 4Runner - 1

Toyota обяви появата на специално ограничено издание 40th Anniversary Special Edition, посветено, както подсказва името, на 40-ата годишнина на модела. Изданието ще бъде само 4040 екземпляра, които ще се предлагат в три цвята на каросерията и със състезателни ивици отстрани в ретро цветовете на японската марка. Иновацията е предназначена изключително за американския пазар.

За четири десетилетия над четири милиона копия на Toyota 4Runner са продадени на пазара в САЩ. За да отпразнува 40-годишнината на този мсъдеход, Toyota е подготвила тази специална версия, която е базирана на модификацията със задвижване на всички колела от 2023 моделна година.

Toyota пуска ретро версия на 4Runner

Юбилейният 4Runner се предлага с пакета SR5 Premium. Има три цвята на екстериора, от които да избирате: Бял, черен металик Midnight Black и червен Barcelona Red. Разликите включват 17-цолови бронзови джанти и ретро странични ивици в жълто, оранжево и червено.

Toyota пуска ретро версия на 4Runner

В купето има емблема на предния панел, показваща, че автомобилът принадлежи към ограничена серия, а на седалките има бронзови шевове. Като бонус Toyota вкарва в рекламите на модела интересни тематики, които съвпадат с дебютната година на 4Runner на американския пазар.

Toyota пуска ретро версия на 4Runner

Става дума, че през същата година филмът „Междузвездни войни: Завръщането на джедаите“ е пуснат и става най-печелившият филм, а първото място в класацията Billboard-100 е заето от песента Every Breath You Take на групата The Police.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ония

    5 26 Отговор
    грозна кола

    Коментиран от #4

  • 3 редник

    11 6 Отговор
    И не е електричка - що така?...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Сантиментален гъзар

    1 0 Отговор
    Една от най надеждните коли правени някога.