Last news in Fakti

9 Май, 2022 10:30 3 602 4

Новата Toyota Land Cruiser получи "специални грижи" от известно тунинг студио

  • toyota-
  • land cruiser-
  • khann-
  • тунинг студио

Специалистите от Khann предлагат тунинг пакет за всъдехода

Новата Toyota Land Cruiser получи "специални грижи" от известно тунинг студио - 1

Сроковете за доставка на новата Toyota Land Cruiser достигат близо 4 години, но въпреки това различни тунинг специалисти вече успяха да се докоснат до японския всъдеход и да представят своята визия за него. Едни от тези специалисти са хората от Khann, които специализират в тунинга на японски возила от марките Toyota и Lexus.

Новата Toyota Land Cruiser получи "специални грижи" от известно тунинг студио

Тунинг пакета включва единствено визуални промени и не засяга мощността на японското возило. Под капака на новия Land Cruiser работи 3.5-литров бензинов шестак с мощност от 415 конски сили. Задвижването, разбира се предава към четирите колела, а трансмисията е автоматична.

Новата Toyota Land Cruiser получи "специални грижи" от известно тунинг студио

В предната част промените включват нова решетка от карбон, заедно с въдуховоди изработени от същия материал. Предният капак също е нов и е направен от въглеродни влакна, подобно на разделения на две части спойлер над стоповете.

Новата Toyota Land Cruiser получи "специални грижи" от известно тунинг студио

Раздувки на четирите калника се грижат за побирането на 22-цолови джанти, а за допълване на визията се грижат още капаци на огледалата от карбон, както и други карбонови елементи.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    6 7 Отговор
    Все повече заприличва на Хамър, ама по-грозна!

    Коментиран от #4

  • 2 Дфен

    7 3 Отговор
    С тухли ли е изградиха
  • 3 сектант

    12 1 Отговор
    10 украински бежанеца харесаха тази новина
  • 4 JDM fan

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    До3
    Все повече заприличваме на хора, ама сме Българи...
    Боли ме хя дали ЗАВИЖДАШ важното да не се променяме и да псуваме другите, да им се подиграваме на ленд круйзерът но да караме топ лимузини рендета... Особено бившите таксита са ТОП...