Отидете към основна версия

6 815 3

10 години Премиум Рали София - Свети Влас

  • премиум рали-
  • суперкари

През изминалия четвъртък 02.06. се проведе Откриващото Парти на Ралито за суперавтомобили. То се състоя в столичния ресторант и клуб C’est La Vie. Пред заведението можеха да се видят впечатляващи автомобили от марките Ferrari, McLaren, Lamborghini, Mercedes-Benz, Porsche и много други.

На Събитието за първи път в България бяха представени часовниците от топ бранда Philipp Plein, Участници, партньори и приятели на Премиум Рали София - Свети Влас се събраха, за да научат повече за плановете на организаторите през Сезон 2022.

Ралито, превърнало се в традиция за всички с бензин в кръвта, се провежда за 10-та година и ще се състои на 22 - 25 юни. Основни дестинации тази година са София, Свиленград, Истанбул и пистата за Формула 1, и Свети Влас.


.
Календарът на Премиум Рали София - Свети Влас тази година включва международни партньорства, нови дестинации и спортни изпитания в чужбина. Традиционно, сезонът на суперавтомобилите ще бъде закрит с трак уикенд на писта Серес, Гърция през октомври. Всеки любител на екзотичните автомобили може да научи повече за предстоящите събития ТУК.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.

Свързани новини