Отидете към основна версия

21 871 11

Мъж и жена се удариха в бус по време на секс

  • шофиране-
  • секс-
  • инцидент-
  • катастрофа

Шофьорът е получил "наранявания в интимната зона"

Е, наистина няма начин да се изразим по-деликатно. Шофьор от Флорида, разсеян от получаването на интимни услуги от своята спътница, губи представа за пътната обстановка и се блъска челно (оттук става само по-зле, хора) в превозно средство за доставка на FedEx. Действието се развива зад Океана във Флорида, а според информация на WPLG Local 10, катастрофата води до „наранявания на водача на леката кола в интимната област“.

Мъжът и жената са пътували с автомобил с повишена проходимост по булевард North Ocean, когато шофьорът очевидно се е разсеял от представянето на дама му и е пресякъл средната линия, удряйки микробуса за доставка. Нито един от пътниците в колата на FedEx не е пострадал; единственият пострадал е шофьорът на "джипката".

Въздушните кадри на последствията показват, че и двамата пътници в джипа са били лекувани на местопроизшествието с панталони около глезените. Според данните, шофьорът и спътницата му са катастрофирали по време на извършване на полов акт. Въпреки всичко нараняванията на водача не са сериозни, а лекарите твърдят, че след лечение те няма да са и репродуктивно катастрофални. Вижте повече.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 21 гласа.

Свързани новини