Last news in Fakti

15 Август, 2022 10:34 10 720 20

Lamborghini, G-Klasse и стара Lada се удрят в Турция - звучи, като начало на виц, но не е!

  • lamborghini-
  • g-klasse-
  • lada-
  • катастрофа-
  • турция
Lamborghini, G-Klasse и стара Lada се удрят в Турция - звучи, като начало на виц, но не е! - 1

Интересна от гледна точна на участниците в нея, катастрофа се случи в Турция. Шофьорът на Lamborghini Urus се е блъска в наточен Mercedes-Benz G63, като твърди, че до колизията на скъпите возила се е стигнало защото се е опитал да избегне удар със стара Lada "деветка". Информацията е от канала RaceBros Telegram.

Снимките обаче показват, че Lada-та все пак също е получила удар. Щети по-руското возило обаче са най-малки. Лявата ѝ задна врата е леко повредена, докато колелото на Gelendvagen е изтръгнато, а калникът и бронята са доста по-сериозно пострадали.

Всъдеходът на Lambo е със счупен калник, но и с отворени въздушни възглавници и лежи по корем в дере, сред високи храсти. За щастие не се съобщава за жертви. Съдейки по снимките, няма сериозно пострадали. На един от кадрите обаче се вижда линейка. Ремонтите по двете луксозни возила обаче няма да са никак евтини.

Lamborghini, G-Klasse и стара Lada се удрят в Турция - звучи, като начало на виц, но не е!


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шампиона

    58 4 Отговор
    Всеки бяга от удар с лада..

    Коментиран от #3

  • 2 да бе

    21 26 Отговор
    и? да купуваме лади ли?
  • 3 ВМ2181

    46 1 Отговор

    До коментар #1 от "шампиона":

    А,късмет е все пак,че не ги е срещнал ,,Трабант":)))
  • 4 Ако

    66 1 Отговор
    Ги беше нахакала Волга - та с еленчето , тия модерните щяха да приличат на НЛО - то от Розуел !!! Вараци щяха само да останат !

    Коментиран от #5

  • 5 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 26 Отговор

    До коментар #4 от "Ако":

    По здрава от самарата е само Бмвето1800,което съм виждал.Бмвето се бори преди много години с такава волга....във волгата бяха фуражкаджии,варили ракия....Загубата им бе колосална....ракията се размириса.волгата бе по таван ,а БМВето с леко огънат калник.......тия излязоха през задното стъкло и волгата бе до там,а бмвето се прибра в софия и пред апартамента цивилно ченге чакаше баща ми....Идеята на монолога му бе ...да не се разчува.

    Коментиран от #9

  • 6 сирене

    43 3 Отговор
    Путин е виновен, убива западната авто-индустрия 😂
  • 7 Добре

    32 0 Отговор
    че поне на Ладата й няма почти нищо
  • 8 2109

    35 0 Отговор
    "Девятката" и "Осмицата" са първите модели на ЛАДА след класиките с предно предаване и пластика на брони и други места. Ако беше "копейката" - модела 2101 с металните брони щеше да разпори и двете други возила открай до край. От там идва и лафа "да не те удря ЛАДА". Съвременните модели на завода са със същата компоновка на защита като всички нови коли. Поради кризата някои от "екстрите" отпаднаха, но бавно руснаците ги връщат - ABS, две предни възглавници и т.н.

    Коментиран от #11

  • 9 Стига бе

    30 4 Отговор

    До коментар #5 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Ти купе на Москмич 2140 виждал ли си как е конструирано. Не стига че ламарина е по дебела като заготовка, а и всички ръбести линии по калниците и вратите дават допълнителна коравина на елементите. Това ако те удари, ще събираш части два дена. Такава коравина на купето обаче не е за хвалба. В такива коли пътниците са с по големи поражения. "Смачкването" на елементите по свободно "гаси" енергията на удара и това е добре за хората вътре. Колата на парчета, пътниците с леки контузии. Вижда ли как изглежда джипа от последната катастрофа на наркодилъра, а на него му нямаше само маратонката !

    Коментиран от #10

  • 10 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 14 Отговор

    До коментар #9 от "Стига бе":

    Ония с волгата не можеха да държат права линия.бмвето го засякоха ,баща ми излезе на банкета ,но после се прибра защото срещунас имаше километричен камък,при прибирането фарът на волгата уцели бмвето от дясно калника съвсем леко.бмвто бе с около 100 и излетя напред и спря след 60метра,а волгата все едно на забавен кадансотклони се надясно и се обърна в канавката по таван.задното и стъкло отфръкна. и сле малко излязоха ракиджиите от мвр или дс.Това е истина и аз съм един от живите свидетели.Естествено ,че не провериха никой от тях за алкохол....А и следите на бмвето се виждаха на банкета.....но не имобърнаха внимание.50лв го глобиха баща ми,макар да нямаше никаква вина,освен тази,че е решил да ги изпревари.....А,те пияни.....та заляни!
  • 11 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    12 10 Отговор

    До коментар #8 от "2109":

    Предната и задната броня на Ладите е "Пластика" много здрава,но не знаеш какво има под пластиката........там има греда,около 15кг и ако случайно удариш със западна...кола,машенка да кажем с 20км,машенка директно в ""Пластиката"....На машенка ще и няма нищо ,а твоята западна ще се разпадне защото под бронята западните имат Пяна .Проблем на Самарата е ламарината....Тънка е и след време почва да гние и трябва там да се работи.Сглобена е също доста некачествено и трябва и там да работиш.има малко и некачествена електроника,която трябва също да овладееш,но......Амортисьори,двигател,карбуратор ,ходова част,и разпределение под капака Е отлично!!!Бензин-помпа практически Вечна!!!Механична,колко елементарно и мъдро измислено.Колкото повече опознавам Самара ,толкова повече се възхищавам на инженерната мисъл,която е създала тази кола!Създадена е за хора,които да могат сами да я обслужват и да им върши работа.Да е по джоба на хора,които не обичат да ават луди пари за показност!!!както аз съм казал:Създадена за Хората,а не за СЕрвизите на автомобили!!!

    Коментиран от #12

  • 12 Бацка

    14 5 Отговор

    До коментар #11 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Да ги спреш тези праханки, че не знаеш какво говориш...

    Коментиран от #15

  • 13 Никой

    10 1 Отговор
    Ххахах ламбото да избегне ладата се ударило в Дж класата естествено щото кат се удариш в ладата както се казва на нея няма да има почти нищо и човекът с ладата няма такава застраховка че да ти платят ламбото или квото е в Турция естествено ще гледа да думне нещо от което ще има файда
  • 14 Кози

    10 1 Отговор
    Нарича се "Geländewagen" Това Gelendvagen не знам на кой език е :D
  • 15 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    7 2 Отговор

    До коментар #12 от "Бацка":

    За разлика от теб,почти ежедневно разглобявам и сглобявам различни механизми по машенка,а отделно имам и златен талон,защото веченад 30г оцелявам сред такива ,като теб шофьори в бг.свали бронята тя е с 3-4 много дълги болта свалят се със 13 или 17ключ не помня трябва да погледна.Но съм сигурен,че ти не знаеш какво е болт и гайка та напразно говоря.Ще видиш това,което съм описал в предишния пост.
  • 16 Емил

    4 16 Отговор
    Тоя с ладата ще плати щетите! Руснаците са свикнали! Печелят войната уж, а живеят като животни!

    Коментиран от #17

  • 17 Трол

    10 2 Отговор

    До коментар #16 от "Емил":

    "Тоя с ладата ще плати щетите! Руснаците са свикнали!", Ладата е с турска регистрация! Станало ПТП, козяшкото едноклетъчно пак рашките му са в устата-животни, война...! Да посетиш джи пи-то си!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ЗАТОВА НЕ СЕ ШЕГУВАЙТЕ

    1 0 Отговор
    С ПУТИН !
  • 20 Кракра

    1 0 Отговор
    Пише се Geländewagen