Отидете към основна версия

3 531 5

BMW пуска още едно М комби?

  • bmw-
  • m3-
  • m3 touring-
  • m3 competition

Вероятно ще го видим през 2024 година

Преди броени дни BMW за първи път показа серийно М3 в изпълнение комби, а сега в интернет пространството се появи информация, че германците може да пуснат още едно комби с означението М. Новината идва от форума Bimmer Post и по-конкретно от потребител с псевдонима ynguldyn, който през годините е разкривал няколко модела на марката, преди те да бъдат пуснати в производство.

Според него през 2024 година ще видим нов модел с кодовото означение G99, което ще отговаря за комби версията на BMW M5. То ще се произвежда заедно с BMW M5 G90, седанът, който ще наследи настоящото поколение на спортната лимузина. Разбира се, новината все още не е потвърдена от BMW към момента, но не е изключено и това да се случи в близките дни.

Ако това е вярно, то спортното комби ще се задвижва от 4.4-литров бензинов двигател, заедно с електромотори. Очакванията са мощността да достига 700 конски сили или дори повече, а максималният въртящ момент да бъде около 1000 нютон метра. Задвижването се очаква да бъде предавано към четирите колела, а автоматична трансмисия да се грижи за смяната на предавките.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 12 гласа.

Свързани новини