28 Юни, 2022 11:00 3 464 5

BMW пуска още едно М комби?

  • bmw-
  • m3-
  • m3 touring-
  • m3 competition

Вероятно ще го видим през 2024 година

BMW пуска още едно М комби? - 1

Преди броени дни BMW за първи път показа серийно М3 в изпълнение комби, а сега в интернет пространството се появи информация, че германците може да пуснат още едно комби с означението М. Новината идва от форума Bimmer Post и по-конкретно от потребител с псевдонима ynguldyn, който през годините е разкривал няколко модела на марката, преди те да бъдат пуснати в производство.

BMW пуска още едно М комби?

Според него през 2024 година ще видим нов модел с кодовото означение G99, което ще отговаря за комби версията на BMW M5. То ще се произвежда заедно с BMW M5 G90, седанът, който ще наследи настоящото поколение на спортната лимузина. Разбира се, новината все още не е потвърдена от BMW към момента, но не е изключено и това да се случи в близките дни.

BMW пуска още едно М комби?

Ако това е вярно, то спортното комби ще се задвижва от 4.4-литров бензинов двигател, заедно с електромотори. Очакванията са мощността да достига 700 конски сили или дори повече, а максималният въртящ момент да бъде около 1000 нютон метра. Задвижването се очаква да бъде предавано към четирите колела, а автоматична трансмисия да се грижи за смяната на предавките.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 смех

    10 13 Отговор
    А бе не могат да бият Ниссан гтр от преди 15 години това е
  • 2 ......

    6 8 Отговор
    смЕх си ти.. и такива като теб, който си избиват комплексите като плюят бмв и ми говорят за 20 г дръгели

    Коментиран от #3

  • 3 Смешно

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "......":

    Хаха,добре сте запомнили как изглеждат стоповете и спойлера на 20 годишния дръгел Нисан!
  • 4 Смешно

    2 1 Отговор
    M комби е като бус AMG. Комбито е за чичовци дето си карат от село бурканите.
  • 5 Мерцедес бус

    0 0 Отговор
    Абе не знам чичовци ли са или квито и да са ама се хващам на бас че ако застана с един бус 319 мерцедес и нямаш шанс с твойта кола