Отидете към основна версия

4 398 4

Ето го новия Jeep Wrangler Willys (ВИДЕО)

  • jeep-
  • wrangler-
  • willys-
  • 4xe

Според компанията иновацията има значително по-добро представяне извън пътя от стандартния Wrangler

Компанията Jeep официално представи новия хибриден всъдеход Jeep Wrangler Willys 4xe. Това се случи по време на автомобилното изложение в Детройт. Самите автомобили ще бъдат пуснати в продажба в края на 2022 година.

Новият Wrangler се предлага стандартно с LED фарове, фарове за мъгла, 17-цолови лети джанти и аудио система Alpine. Извън стандартното оборудване, за новия Jeep Wrangler са налични още доста опции. Всъдеходът също така разполага с увеличен просвет, по-големи офроуд гуми, черна решетка и стикер Willys на капака.

Опционалният пакет Sun and Screen добавя 8.4-инчов дисплей и Sky One-Touch Power-Top покрив. Всъдеходът се задвижва от двулитров четирицилиндров двигател с турбокомпресор и от два електрически мотора. Системната мощност на този хибриден тракт е 375 к.с., а максималният въртящ момент - 637 Нм. Само на ток този Jeep може да измине разстояние от около 33 км.

Според компанията Jeep Wrangler Willys 4xe има значително по-добро представяне извън пътя от стандартния Jeep Wrangler. По принцип това трябва да се очаква дори от името му. Както вече споменахме, Jeep ще започне да продава новия Wrangler в края на 2022-а, а цената му ще стартира от $55 590. Тоест, това ще бъде най-достъпният хибриден всъдеход от фамилията Wrangler 4xe.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.

Свързани новини