Отидете към основна версия

10 547 20

Бате Арни недоумява какво толкова има в най-новото BMW (ВИДЕО)

  • bmw-
  • dee-
  • арнолд шварценегер

BMW iVision Dee е концепция, която производителят използва, за да визуализира външния вид на напълно електрическата серия 3 от 2025 г., както и някои от техническите иновации, които ще дебютират с нея.

Имайки това предвид е странно защо BMW избра да популяризира новия си проект с този странен късометражен филм, включващ двама актьори, които са бяха наистина големи през 80-те и 90-те години на миналия век. Арнолд Шварценегер е главният герой, а Дейвид Хаселхоф се появява зад волана на KITT.

Във филма Арнолд се включва в разговор с Dee, идеята на BMW за интелигентен личен асистент, който е вграден в една от колите му, и изглежда, че имат различни мнения, когато става дума за това, че колите са били по-добри през 80-те години.

След като изгледахме видеото останахме малко озадачени какво е посланието. Арнолд всъщност е доста убедителен в защитата си на старомодните автомобили и инженерството, докато дигиталният асистент Дий се подиграва на почти всичко, което казва. В крайна сметка двамата изглежда са съгласни, че съвременният начин е по-добър, но като зрители до край подкрепяме Арнолд. Вижте, преценете и коментирайте.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 25 гласа.

Свързани новини