Отидете към основна версия

7 989 21

Трима души откраднаха четири Ferrari-та директно от дилърския център

  • ferrari-
  • кражба-
  • сащ

Престъпниците и автомобилите все още не могат да бъдат намерени

Неидентифицирани престъпници откраднаха четири суперавтомобила Ferrari направо от шоурума. Кражбите на свръхскъпи автомобили не са необичайни, но колите обикновено се крадат от улицата или от гаражи. В САЩ обаче се случи едно много по-предизвикателно престъпление.

Трима неидентифицирани лица откраднаха четири суперавтомобила Ferrari от сервизен център на Ferrari в Ню Йорк наведнъж и сега, десет дни от момента на престъплението американската полиция все още няма абсолютно никаква информация за самоличността на похитителите и местонахождението на скъпите коли.

В нощта на 25 февруари трима неизвестни нахлуват в официалния сервизен и дилърски център на Ferrari в Лонг Айлънд . Престъпниците разбиват стъклените врати на сградата на шоурума и първо крадат маркови аксесоари на италианската марка, а след това намират ключовете на няколко коли, които са били в сервиза.

Все още няма подробна информация за откраднатите коли, а от отдела за борба с престъпността на окръг Насау не са обяснили как тримата обирджии, заснети от камерите за видеонаблюдение, са успели да откраднат четири коли.

Известно е, че са откраднатите коли са производство 2014 г., 2016 г., 2018 г. и 2023 г., но не се споменават моделите им. По-късно местната полиция каза, че извършителите вероятно са били четирима - или дори повече и умоляват всички, които имат информация за обира, да се свържат с органите на реда.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 20 гласа.

Свързани новини