Last news in Fakti

11 Януари, 2024 15:38 4 028 5

Крадец открадна скъпо BMW, докато собственикът помпа гумите му (ВИДЕО)

  • bmw-
  • 8er-
  • кражба

Собственикът на BMW 8-Series не забелязва нищо, докато колата не тръгва на заден ход

Крадец открадна скъпо BMW, докато собственикът помпа гумите му (ВИДЕО) - 1

Нагъл крадец в Роузланд, Ню Джърси, краде BMW 8-Series Gran Coupe точно под носа на собственика, докато той помпа гумите на бензиностанция Exxon. Инцидентът е станал на 4 януари и охранителни камери са заснели всичко. Водачът на тъмносивото BMW 8-Series GC се навежда за да напомпа гумата от страната на предния пътник. Докато това се случва, се вижда как крадецът излиза от оранжево BMW 3-Series (на заден план) и тича към луксозния спортен автомобил.

Въпреки че знае за присъствието на собственика, крадецът влиза в колата, без собственикът да забележи нищо. Няколко секунди по-късно крадецът включва БМВ-то на скорост и тръгва на заден ход. Собственикът се опитва да спре извършителя, но безуспешно и крадецът бяга с колата, следвайки другото BMW 3-Series, управлявано от негов съучастник.

Крадец открадна скъпо BMW, докато собственикът помпа гумите му (ВИДЕО)

Лекотата, с която извършителят успява да открадне "осмѝцата", е най-невероятното нещо. Изглежда, че собственикът изобщо не е бил наясно какво се случва и е бил съсредоточен единствено върху помпането на гумата. Не е ясно дали е оставил шофьорската врата отворена, но най-вероятно той или е оставил колата да работи, или поне ключът е бил вътре в нея, позволявайки на крадеца да се измъкне толкова лесно. Вижте тази публикация в Instagram.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аре

    10 4 Отговор
    Стига с тия американски новини местя го
  • 2 Село

    12 2 Отговор
    На мене така ми открадаха каруцата докат пуя магарито един са качил без да видя изплющя му идин камшик и изчезна убау чи ни мина утгоре ми.
  • 3 комшията

    10 1 Отговор
    Те затова краварите първо стрелят, а после питат.
  • 4 Руснаците и китайците

    5 3 Отговор
    пак ще са виновни
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.