Отидете към основна версия

15 783 33

Шестте основни недостатъка на новия Москвич

  • москвич-
  • недостатъци

Порталът Quto.ru проведе проучване сред собствениците на новите автомобили Москвич и проучи отзивите, оставени от тях на различни интернет сайтове. В резултат на това бяха идентифицирани шест основни недостатъка, които собствениците на новите китайски автомобили, сглобени в Русия, твърдят, че са най-неприятните в колата.

Първият недостатък, който собствениците на Москвич 3 споменават, са слабите халогенни фарове. Във версията „Комфорт“ за кросоувъра е налична LED оптика, която решава проблема, но в базовото оборудване фаровете са халогенни и са доста слаби.

Собствениците на новите москвичи се оплакват и от лоша шумоизолация. Кросоувърът няма и отопление на седалките, а някои от дилърите го инсталират допълнително. Въпреки факта, че така колата има „топла“ опция, купувачите все още се нуждаят от пълноценен „зимен“ пакет, който включва отопляемо предно стъкло и системи за дистанционно стартиране на двигателя.

Собствениците на Москвич се оплакват от видимостта през задното стъкло, през което не се вижда почти нищо, както и от ниско разположените фарове, постоянно покрити с кал от колите отпред. И последният от шестте основни недостатъка на новия Москвич е, че кросоувърът трябва да бъде обслужван на всеки 10 хиляди километра, плюс това е необходимо да премине т.нар. нулева поддръжка след първите три месеца или 3000 километра, като всичко това се заплаща отделно, а цените не са никак ниски.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 41 гласа.

Свързани новини