Отидете към основна версия

3 851 6

Запознайте се с най-евтиния кросоувър на Mitsubishi (ВИДЕО)

  • mitsubishi-
  • xforce

Новият Mitsubishi Xforce беше представен на автомобилното изложение в Джакарта. Бюджетният кросоувър ще бъде пуснат в продажба до края на годината на цена от под 20 000 евро. Подробности за новия продукт бяха разкрити на официалния сайт на Mitsubishi .

Новото Mitsubishi Xforce ще се продава в повече от 40 страни в Евразия, Африка и Америка. Младежкият модел ще бъде по-достъпна алтернатива на модела ASX. Иначе двата кросоувъра са сравними по размери. Размерите на новото Mitsubishi Xforce 2024 са:

дължина - 4390 мм;
широчина - 1810 мм;
височина - 1660 мм;
междуосие - 2650 мм.

Кросоувърът Mitsubishi Xforce е запазил изразителния дизайн на предсерийния концептуален автомобил XFC. Има висок преден капак и "мускулести" леко раздути калници. Широка радиаторна решетка е комбинирана с тънки диодни фарове.

Въпреки че моделът не е скъп, той има дигитален инструментален панел и голям 12.3-инчов сензорен екран. Аудио системата за автомобила е създадена от Yamaha. Сред опциите са двузонов климатроник, електрически заден капак, безжично зареждане за смартфони и охладена кутия в подлакътника.

Новият Mitsubishi Xforce 2024 дебютира с 1.5-литров двигател със 105 конски сили и вариатор, а хибридът ще разшири гамата по-късно. Задвижването е само предно, но кросоувърът има висок (222 мм) просвет и са предвидени режими за черен, чакълест и мокър път.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 9 гласа.

Свързани новини