Last news in Fakti

14 Август, 2023 12:19 3 824 6

Запознайте се с най-евтиния кросоувър на Mitsubishi (ВИДЕО)

  • mitsubishi-
  • xforce
Запознайте се с най-евтиния кросоувър на Mitsubishi (ВИДЕО) - 1

Новият Mitsubishi Xforce беше представен на автомобилното изложение в Джакарта. Бюджетният кросоувър ще бъде пуснат в продажба до края на годината на цена от под 20 000 евро. Подробности за новия продукт бяха разкрити на официалния сайт на Mitsubishi .

Запознайте се с най-евтиния кросоувър на Mitsubishi (ВИДЕО)

Новото Mitsubishi Xforce ще се продава в повече от 40 страни в Евразия, Африка и Америка. Младежкият модел ще бъде по-достъпна алтернатива на модела ASX. Иначе двата кросоувъра са сравними по размери. Размерите на новото Mitsubishi Xforce 2024 са:

дължина - 4390 мм;
широчина - 1810 мм;
височина - 1660 мм;
междуосие - 2650 мм.

Кросоувърът Mitsubishi Xforce е запазил изразителния дизайн на предсерийния концептуален автомобил XFC. Има висок преден капак и "мускулести" леко раздути калници. Широка радиаторна решетка е комбинирана с тънки диодни фарове.

Запознайте се с най-евтиния кросоувър на Mitsubishi (ВИДЕО)

Въпреки че моделът не е скъп, той има дигитален инструментален панел и голям 12.3-инчов сензорен екран. Аудио системата за автомобила е създадена от Yamaha. Сред опциите са двузонов климатроник, електрически заден капак, безжично зареждане за смартфони и охладена кутия в подлакътника.

Новият Mitsubishi Xforce 2024 дебютира с 1.5-литров двигател със 105 конски сили и вариатор, а хибридът ще разшири гамата по-късно. Задвижването е само предно, но кросоувърът има висок (222 мм) просвет и са предвидени режими за черен, чакълест и мокър път.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ония с Фордо

    4 5 Отговор
    Дачия почна да става все по-автомобил от Мицибиши за съжаление

    Коментиран от #6

  • 2 Ник

    13 2 Отговор
    Техниката няма да коментирам, тя е ясна. Дизайнерите също се изчерпаха вече, чудят се кой от кой да копира. И тия пусти фарове, вече не знаят къде да ги дянат. Да ме извиняват, но автомобилите вече загубиха идентичност и дух. С все повече носталгия ще се се връщаме към Златната ера на автомобилостроенето през 80-те и 90-те.

    Коментиран от #3

  • 3 Смех

    2 10 Отговор

    До коментар #2 от "Ник":

    Коя златна ера на пушливите ръждавелници които от 5л ве 8 вядеха 200-300 коня ли

    Коментиран от #4

  • 4 Ти си

    13 2 Отговор

    До коментар #3 от "Смех":

    Човека ти говори за характер и дизайн на автомобилите бе ръб !
    Ходи карай тротинетка и не се бърка из автомобилните форуми .....

    Коментиран от #5

  • 5 Смех

    2 5 Отговор

    До коментар #4 от "Ти си":

    Какъв дизайн уе смишник голф 3 и ланча тезис дизайн ли го наричаш
  • 6 Смешно

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Ония с Фордо":

    Хаха вярвай си. Перфектно Митсубиши със спортен дизайн,а не като Renault Capture изглежда като тутманик.За табло няма какво да говорим- Митсубиши си е Митсубиши. И най-важното тоя модел е Митсубиши,а не пошло Рено.