Отидете към основна версия

12 908 25

Путин показа лимузината си Aurus на Ким Чен Ун (ВИДЕО)

  • aurus-
  • путин-
  • ким чен ун

Руският лидер пристигна с автомобил от тази марка, за да се срещне с лидера на КНДР

Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун се присъедини към редицата държавни глави, на които руският президент Владимир Путин показа руския автомобили Aurus.

Руският лидер пристигна на мястото на срещата на космодрума Восточни, където се провеждат преговорите между държавните глави, с колата си от тази марка.

Путин я показа на госта от КНДР, като Ким Чен-ун първо разгледа колата отвън, а след това провери комфорта ѝ отвътре, седнал на задната пътническа седалка.

В същото време Путин разказа на колегата си за характеристиките на автомобила. По-късно те преминаха към втори Aurus.

Втората кола бе по-къса модификация, което позволи на лидера на КНДР да разгледа както седана, така и лимузината от руската линия на представителни автомобили.

Ким Чен-ун пристигна в района на Амур със своя влак. В един от вагоните той докара личната си лимузина Maybach, с която отиде до мястото на срещата.

Ще припомним, че Aurus е руска марка автомобили от представителен клас. По-специално се използва в кортежите на президента и министър-председателя на Руската федерация и членовете на кабинета на министрите.

Лимузината Aurus Senat беше използвана за първи път от руския президент Владимир Путин на церемонията по встъпването в длъжност на 7 май 2018 г.

Същата година, като част от официални протоколни събития, Путин лично демонстрира автомобили Aurus на египетския президент Абдел Фатах ал-Сиси, сръбския президент Александър Вучич и Мохамед бин Зайед Ал Нахаян, който тогава беше престолонаследникът на Абу Даби, а сега е президент на ОАЕ .

По-късно ръководителят на руската държава започна да използва Aurus, включително по време на чуждестранните си посещения. Чуждестранните лидери също получават автомобили от тази марка, когато идват в Русия.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 43 гласа.

Свързани новини