Отидете към основна версия

8 361 62

Излагация: Tesla Cybertruck не успя да се справи с малка снежна преспа (ВИДЕО)

  • tesla-
  • cybertruck-
  • сняг-
  • проходимост

Електрическият пикап Tesla Cybertruck не можа да изкачи малък снежен хълм и беше принуден да спре. За съжаление в краткото видео не виждаме как са се развили събитията след това. Можем да предположим, че водачът е направил няколко нови опита, един от които по-успешен.

Съдейки по видеото, пътят е покрит с мокър и плътен сняг, което затруднява движението на този тежкотоварен автомобил. Не знаем нищо за гумите, с които е оборудван електрическият пикап на Tesla. А успехът при преодоляването на такива снежни препятствия до голяма степен зависи и от тях.

Героят на зимното видео е модел със задвижване на четирите колела, който първи влезе в продажба в САЩ. Пикапът с система 4x4 разполага с мощност 600 конски сили и впечатляващите 10 080 Нм максимален въртящ момент на колелата. Това обаче, както се вижда от видеото не му помага особено.

Версията с 600 конски сили на електрическия пикап може да измине до 550 км с едно зареждане на тяговата батерия. Пикапът ускорява от 0 до сто за около 4.1 секунди и има максимална скорост от 180 км/ч, която е ограничена от електрониката. Що се отнася до зимни пътища обаче, съдейки от видеото, този продукт отстъпва и на "най-паркетните джипки". Вижте.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 20 гласа.

Свързани новини