Отидете към основна версия

4 103 2

В Германия бе открит изоставен автосалон с коли в него (ВИДЕО)

  • автосалон-
  • сервиз-
  • изоставени автомобили-
  • германия

В Германия бе открит изоставен автосалон. Интересното е, че в сградата все още има коли. Откритието беше показано във видео, което ви показваме по-долу, в YouTube канала на Забравените сгради.

Тази автокъща и сервиз е основана от двама братя, единият от които е механик, а другият управител. Първоначално те продават финландска Lada (лади, специално оборудвани за износ), но след това се преориентират към по-модерни автомобили.

Автомобилният салон започва да се специализира в продажба и сервиз на корейските коли Kia, така че в шоурума и на двора можете да видите автомобили от южнокорейската марка от моделите Ceed, Carnival, Clarus и Rio.

Същевременно в шоурума има и автомобили от други марки - във видеото се виждат Volkswagen Passat B5 и Nissan Almera. Преди около 15 години обаче възниква конфликт между братята собственици. Заради това автокъщата първоначално затваря, а през 2019 г. спира работа и сервизът.

Днес от състоянието на помещенията има много какво да се желае - то е затрупано с всевъзможни боклуци. Автомобилите са частично разглобени за резервни части от вандали. В същото време в склада все още се съхраняват нови части за различни модели автомобили. Вижте повече.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.

Свързани новини