Last news in Fakti

27 Юни, 2024 09:09 4 577 7

Откриха тайна колекция от автомобили в Германия (ВИДЕО)

  • колекция-
  • изоставени автомобили
Откриха тайна колекция от автомобили в Германия (ВИДЕО) - 1

В Германия беше открита неизвестна до този момент колекция от стари коли. Те се съхраняват на територията на изоставен завод, като разкритието за тях бе направено от видео в YouTube канала The Bearded Explorer .

Тази фабрика в Източна Германия е работила по време на ГДР, но в края на 80-те години на миналия век е спряла да работи и е изоставена. Именно там колекционерът Гюнтер решава да скрие колите си, които не показва на никой до въпросното видео.

Гюнтер е фен на немските автомобили, произведени от 70-те до 90-те години на миналия век. Най-старата кола в колекцията му е класически Volkswagen Beetle. Освен това именно тя е в най-добро състояние, защото навремето е реставрирана.

В колекцията има и други интересни модели на Volkswagen - Golf, Jetta и Passat от различни години, както и купето Corrado в рядката си версия G60 с 1.8-литров компресорен двигател с мощност 160 конски сили.

Също така в колекцията има BMW серия 7 от първо поколение (в каросерия E23). Във видеото можете да видите и автомобили, които не са от Германия, като Honda Accord и старата Niva. Голяма част от автомобилите не са в най-добро състояние - имат нужда от ремонт и реставрация. Вижте ги.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ломския

    3 1 Отговор
    Тоя Гюнтер с тази брада сплъстена и мазна немита от години сигурен ли е че е немец.
  • 2 навремето

    11 2 Отговор
    по улиците беше пълно с такива "уникати", еле пък "рядкото" Corrado G60, имал съм точно 3 броя, в диапазона 1500-2000 лева
  • 3 Зевс

    9 1 Отговор
    Пълна леш, само костенурката си заслужава да се стегне.
  • 4 Никси

    1 2 Отговор
    как може такава колекция да оставят на пройзвола на съдбата си , просто на този човек не му прилича да ги притежава , щото всичко е тотален леж , и за вторични суровини не стават !!!.
  • 5 джо

    7 0 Отговор
    По точно , щеше да бяха казали -- откриха сметище със стари коли .
  • 6 Наистина ли

    3 0 Отговор
    Стари бараки със стойност колкото метал за скрап. И много Уау и Ооо във видеото. Типично за лицемерен британец. Безполезна загуба на време да се гледа.
  • 7 Някой си

    4 0 Отговор
    Т.е. събирал боклуци , както повечето българи !