Отидете към основна версия

2 100 3

Мате Римац получи новия си автомобил

  • rimac-
  • мате римац-
  • хиперавтомобил-
  • nevera

Очаквано, той е избрал Rimac Nevera

Мате Римац, основател на Rimac Automobili, получи единствен по рода си хиперавтомобил Nevera, изработен с многобройни детайли по поръчка.

Екстериорът на Nevera-та на Римац е с наситено червени открити въглеродни влакна, контрастиращи с черни акценти от въглеродни влакна върху капака на двигателя и страничните прагове. Избрано ечервено и за спирачни апарати, а хърватските знамена, ръчно изрисувани върху страничните огледала, добавят още един щрих към този автомобил.

Персонализацията на Римац се разпростира и върху интериора на Nevera. Салонът се отличава с уникален асиметричен дизайн, като страната на водача е тапицирана с луксозна черна кожа, а страната на пътника е обляна в червено. Мека алкантара допълва кожата Nappa навсякъде, а металните акценти върху дръжките на вратите, бутоните на волана и контролите на инфоразвлекателната система добавят нотка модерна елегантност. Внимателните наблюдатели ще забележат „M8“, бродирано на подглавника на водача, което вероятно е препратка към инициалите на Римац.

Облегалката за глава от страната на пътника може да се похвали с допълнителен надпис „K8“ за съпругата му Катарина. Табелка между седалките разкрива, че това е автомобил номер 13 от само 150 Neveras, предвидени за производство.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.

Свързани новини