Last news in Fakti

6 Юни, 2024 17:05 1 678 3

Мате Римац получи новия си автомобил

  • rimac-
  • мате римац-
  • хиперавтомобил-
  • nevera

Очаквано, той е избрал Rimac Nevera

Мате Римац получи новия си автомобил - 1

Мате Римац, основател на Rimac Automobili, получи единствен по рода си хиперавтомобил Nevera, изработен с многобройни детайли по поръчка.

Екстериорът на Nevera-та на Римац е с наситено червени открити въглеродни влакна, контрастиращи с черни акценти от въглеродни влакна върху капака на двигателя и страничните прагове. Избрано ечервено и за спирачни апарати, а хърватските знамена, ръчно изрисувани върху страничните огледала, добавят още един щрих към този автомобил.

Мате Римац получи новия си автомобил

Персонализацията на Римац се разпростира и върху интериора на Nevera. Салонът се отличава с уникален асиметричен дизайн, като страната на водача е тапицирана с луксозна черна кожа, а страната на пътника е обляна в червено. Мека алкантара допълва кожата Nappa навсякъде, а металните акценти върху дръжките на вратите, бутоните на волана и контролите на инфоразвлекателната система добавят нотка модерна елегантност. Внимателните наблюдатели ще забележат „M8“, бродирано на подглавника на водача, което вероятно е препратка към инициалите на Римац.

Мате Римац получи новия си автомобил

Облегалката за глава от страната на пътника може да се похвали с допълнителен надпис „K8“ за съпругата му Катарина. Табелка между седалките разкрива, че това е автомобил номер 13 от само 150 Neveras, предвидени за производство.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой

    2 7 Отговор
    Кой е тоя Римац? Това да не е хърватския Ахмед Мерчев? Прави жалки подобия на Алиено. Дори най-слабият Алиено хиперавтомобил прави всички тези римаци смешни.
  • 2 Ниско летящи

    2 2 Отговор
    От НСО не са ли поръчали няколко?
  • 3 анатома

    1 0 Отговор
    Този се мисли за много велик ,също като фирмите за смартфони на п които не можеш да кажеш името на по няколко години станаха маркови .