Отидете към основна версия

1 586 2

Ето как може да изглежда новото Mitsubishi Pajero

  • mitsubishi-
  • pajero-
  • рендери

Следващата генерация беше показана на независими изображения

Слуховете за следващото поколение на Mitsubishi Pajero продължават да се разпространяват, карайки независими дизайнери да създадат рендери на възможния му външен вид. Enoch Gonzales, известен със своите рендери на Nissan GT-R и Mitsubishi Lancer Evolution, представи своето виждане за следващото си поколение на Pajero.

Дизайнът му съчетава елементи от третото поколение Pajero с модерни характеристики на моделната линия Mitsubishi. Изображението показва мускулест автомобил с остри линии, нова решетка, голямо лого и прожекционни фарове с вертикални LED дневни светлини.

Оптиката на новото Pajero имитира горната част на буквата "X", запазена марка на Mitsubishi. Други характеристики включват скрити дръжки на вратите, Т-образни задни светлини и компактна кутия за резервна гума.

Според японските специалицирани медии, Mitsubishi планира да направи новото Pajero луксозен SUV, който да се конкурира с Land Rover Defender. Автомобилът вероятно ще бъде изграден върху платформата на новия Infiniti QX80 и предстоящия Nissan Patrol, а представянето му може да се състои в края на 2026-а или в началото на 2027 година.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.

Свързани новини