Отидете към основна версия

5 270 9

Две изцяло нови марки се включват на Автомобилен салон София 2024

  • автомобилен салон-
  • автомобилен салон софия-
  • geely-
  • lynk&co

Китайските Geely и Lynk&Co с първо участие на българската сцена

Geely, водещ китайски автомобилен производител ще навлезе на българската сцена по време на автомобилното изложение в София. Компанията ще представи редица вълнуващи модели от своите марки Geely и Lynk&Co. Припомняме, че наш екип бе един от първите в Европа, който тества Coolray.

Именно той се очаква да бъде и един от акцентите. Задвижван от 1,5-литров двигател с турбокомпресор и 172 конски сили, моделът се предлага с цена от малко над 50 хиляди лева.

Друг открояващ се модел е Geely Starway - по-голям SUV, позициониран в сегмента SUV-C. Оборудван с 2,0-литров двигател с турбокомпресор и 218 конски сили. Просторният интериор и стилният дизайн го превръщат в привлекателна опция за семейства и за тези, които търсят по-луксозно изживяване при шофиране.

Geely ще представи и Lynk&Co Model 01 - хибриден SUV от типа plug-in с пробег от около 75 км на електрическа енергия и мощност от 261 конски сили.

С нарастващото си присъствие в световната автомобилна индустрия, участието на Geely в Автомобилен салон София е интересно събитие за българските потребители. Стремежът на компанията към иновации и качество е очевиден в гамата ѝ от автомобили, а представените на събитието модели със сигурност ще са интересни и непознати за посетителите. Екип на mobile.bg ще бъде на мястото на събитието, което ще се проведе от 18 октомври до 27 октомври в Интер Експо Център, град София.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 17 гласа.

Свързани новини