16 Септември, 2024 11:53 5 111 9

Две изцяло нови марки се включват на Автомобилен салон София 2024

  • автомобилен салон-
  • автомобилен салон софия-
  • geely-
  • lynk&co

Китайските Geely и Lynk&Co с първо участие на българската сцена

Две изцяло нови марки се включват на Автомобилен салон София 2024 - 1

Geely, водещ китайски автомобилен производител ще навлезе на българската сцена по време на автомобилното изложение в София. Компанията ще представи редица вълнуващи модели от своите марки Geely и Lynk&Co. Припомняме, че наш екип бе един от първите в Европа, който тества Coolray.

Именно той се очаква да бъде и един от акцентите. Задвижван от 1,5-литров двигател с турбокомпресор и 172 конски сили, моделът се предлага с цена от малко над 50 хиляди лева.

Друг открояващ се модел е Geely Starway - по-голям SUV, позициониран в сегмента SUV-C. Оборудван с 2,0-литров двигател с турбокомпресор и 218 конски сили. Просторният интериор и стилният дизайн го превръщат в привлекателна опция за семейства и за тези, които търсят по-луксозно изживяване при шофиране.

Две изцяло нови марки се включват на Автомобилен салон София 2024

Geely ще представи и Lynk&Co Model 01 - хибриден SUV от типа plug-in с пробег от около 75 км на електрическа енергия и мощност от 261 конски сили.

Две изцяло нови марки се включват на Автомобилен салон София 2024

С нарастващото си присъствие в световната автомобилна индустрия, участието на Geely в Автомобилен салон София е интересно събитие за българските потребители. Стремежът на компанията към иновации и качество е очевиден в гамата ѝ от автомобили, а представените на събитието модели със сигурност ще са интересни и непознати за посетителите. Екип на mobile.bg ще бъде на мястото на събитието, което ще се проведе от 18 октомври до 27 октомври в Интер Експо Център, град София.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Порно

    6 2 Отговор
    Дотук с надеждите за евтини нови коли
  • 2 Гост

    6 11 Отговор
    По далече от китайско...
  • 3 Автомобилен салон пародия

    5 6 Отговор
    с тези две и една друга

    Коментиран от #8

  • 4 алхимик

    21 2 Отговор
    Не ,че над 50 000 е евтино , но германските недуразумения , отдавна надхвълят 100 000 лева , а ако е СУВ още 50 отгоре .Аз на изложението във Варна като видях какво предлага ДОНГ ФЕНГ , с какви екстри , на каква цена и със 7 годишна гаранция ми идваше да си купя , но засега имам японска и държи още .
  • 5 Ауто Билд

    13 3 Отговор
    Купувате китайска кола и поне знаете , че е оригинална ! Сега какво е , пак китайско с германска емблема .
  • 6 БгТопИдиот🇧🇬

    12 1 Отговор
    Купувайте "немски" коли.

    Те са пак от Китай с немска емблема и надценка.
  • 7 Новият Москвич кога?

    10 3 Отговор
    Не се издържа вече!
  • 8 любител

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "Автомобилен салон пародия":

    прав си тарикат тогава си купи нещо краварско ама трябва да си имаш и собствена бензиностанция.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.