Отидете към основна версия

37 669 166

Веселина Томова: Дано жената, която показа пачките на Борисов, е в чужбина (ВИДЕО)

  • бойко борисов-
  • запис-
  • видео-
  • борис велчев-
  • афера-
  • веселина томова

''Парите очевадно са от корупция, очевадно са от рушвети. Тези пари идват регулярно от касички на ГЕРБ'', коментира главният редактор на сайта Афера

Кадър: ''ЕвроДикоФ''

''За мен коментара на Бойко Борисов (за видеото от резиденцията му) е гротесков и е на човек, който е изключително уплашен и разтресен от страх. Той много добре знае истината не само за клипа и кой го снима, а знае истината и за пачките, които са в чекмеджето. Говори безумни глупости, как сенките, как живее като аскет, като куче бил сам. Той отклонява изобщо въпроса за парите, за огромните суми пари, които крие в шкафчето на спалнята. Той сигурно си е мислил, че там е най-сигурно (б.р. за срещи, от записа със Златев), от презумпцията на това, че кой ще го арестува него, кой ще влезе правителствена резиденция, след като всичко е под негов контрол''. Това заяви Веселина Томов, издател и главен редактор на сайта ''Афера'', в предаването ''ЕвроДикоФ'', излъчващо се по ТВ Евроком.

Видеото от спалнята на Борисов в правителствената резиденция в Бояна бе разпространено именно от сайта на Томова. Така бе и с различните записи (разговори) и снимките от спалнята на премиера, на които се виждаха пистолет, пачки с пари и кюлчета злато в чекмеджето, а също така и самият Бойко Борисов, който спи дълбоко. Във видеото, което е най-актуално, Борисов не присъства.

''Парите очевадно са от корупция, очевадно са от рушвети. Тези пари идват регулярно от касички на ГЕРБ. Това е пране на пари, а никой не говори за това'', заяви Томова, а след това разкритикува прокуратурата за бездействието ѝ по тази тема.

''Той е вкарвал, който си иска вътре, най-вероятно това не е единствената жена, която е вкарвал. Това си е негов проблем, нас не ни интересува. Аз съм сигурна, че те знаят коя е. Кой знае и какви мутри са влизали. Той казва на охраната ''далеч'' и те изпълняват. Те не само, че могат да го убият (б.р. някои негови посетители), но и да го самоубият. Това е пълна кочина'', каза с възмущение Веселина Томова.

Тя коментира и записа, излязъл в Афера, на който се чува разговор между министър-председателя Бойко Борисов и Борис Велчев, който в момента е председател на Конституционния съд. ''Това е отвратително. Този запис е илюстрация на симбиозата между изпълнителна и съдебна власт. И този човек - Борис Велчев, продължава да е шеф на Конституционния съд. Това е безобразие, аз нямам думи. Борис Велчев моментално трябва да бъде изметен от там. В негови ръце е казусът с Румен Радев, той ще го реши - братиньото на Бойко Борисов. Егати и мафията, в която живеем'', коментира издателят на Афера.

''Тази жена, която е авторка на клипа, е свидетел. Дано е в чужбина, защото тя е най-важният свидетел за пачките и кюлчетата със злато и всичко. което виждаме в чекмеджето на Бойко Борисов'', каза още тя.

Цялото интервю на Сашо Диков с Веселина Томова можете да изгледате след 2:37:25 във видеото:

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 143 гласа.

Свързани новини

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове