Отидете към основна версия

3 770 56

Денков, на кого ще попречи свалянето на Радев? На Путин или на ПП-ДБ?

  • боец-
  • николай денков-
  • румен радев-
  • импийчмънт-
  • владимир путин-
  • пп-дб

Г-н Денков, защо не ги казвате тези неща преди изборите?

Снимка: БГНЕС

"Процедурата по импийчмънт ще попречи, няма да помогне", каза Николай Денков. В тази връзка БОЕЦ публикува следната позиция:

На кого ще попречи, г-н Денков? Ще попречи на ПП-ДБ да си игратете с Радев на "ала-бала" и на скачени съдове, както ДПС и Атака играеха години наред? Ще попречи на Радев да продължи да наглее безнаказано и да трови умовете и душите на българите със страхове и лъжи за войнолюбци и безродници. Ще попречи на Путин да провежда своите хибридни атаки през основният проводник на кремълска пропаганда - Румен Радев?

От две години БОЕЦ искаме импийчмънт на Радев и организирахме десетки акции и протести за това. Там присъстваха политици и кандидати за депутати от ПП-ДБ и друго говореха на площада. Като влязат във властта рязко променят говоренето. За действия не говоря, такива няма. БОЕЦ събрахме 10 000 подписа за импийчмънт на Радев. Вие, г-н Денков бяхте избран с по-малко гласове за депутат. Посрещнахме Радев в Пловдив с "Радев е позор" и изразихме своята позиция. Вашата позиция не я чухме.

Г-н Денков, защо не ги казвате тези неща преди изборите? Защо не казахте преди изборите, че ще се сглобите с ГЕРБ, че ще пазите имунитета на Бойко Борисов, че ще откажете на БОЕЦ и гражданите да започнете процедура по импийчмънт на Радев. Че Алексей Петров ще прави логистиката за правителството на България. Че ще върнете кадрите на ГЕРБ и ДПС във властта. Че ще изперете Пеевски и Борисов и от олицетворение на корупцията ги превърнахте във "важен фактор за съдебната реформа и промените на Контитуцията". Че ще мълчите за ТУРСКИ ПОТОК, за купуването на гласове, за КопринковГейт и всички сигнали на БОЕЦ. Че мафията отново ще завладее държавата.

Г-н Денков, това че не сте присъствали на задкулисните срещи по манастири и сараи на които се е договаряло българското правителство, порциите на властта и назначенията не означава, че не носите отговнорност. Означава само, че сте фигурант, зад гърба на когото се случват реалните процеси на управление.

Г-н Денков, процедура по и пийчмънт на Радев ще има дори въпреки ПП-ДБ защото това е част от борбата за справедливост, от борбата срещу мафията и кремълската пета колона, която гражданите и БОЕЦ водим от десетилетие. Много години преди вие и партиите, които представлявате да са съществували. Ще продължим и след вас. Жалко за изгубеното време, защото за всеки ден управление на мафията и на Радев плащаме ужасна цена. Ние, гражданите я плащаме, а не вие.

Битката продължава!

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 57 гласа.

Свързани новини

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове