Отидете към основна версия

19 418 19

5-те най-тузарски имота на пазара - Октомври 2016

  • imot.bg-
  • лукс-
  • жилища

Плавно и стабилно. Така може да се определи сегментът на луксозни имоти през тази година. Цените растат плавно и на пазара отново се появиха апартаменти за милиони. Другото ново е, че в някои райони на София се оформят нови луксозни комплекси, като например в Изгрев, коментират анализатори.

Ето и 5-те най-скъпи  предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg

1. Център (София) – 1 300 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е с разгъната застроена площ от 253 кв.м. Намира се в красива и аристократична сграда в сърцето на София, намираща до Народния театър „Иван Вазов”. Сградата, построена през 1914 г., е обявена за Паметник на културата. Състои се от антре, просторен хол с камина и тераса с панорама към градинката на Народния театър, пет отделни помещения, оборудвана кухня, две бани с тоалетни една от които е с душ кабина, а другата с вана с джакузи.

2. Лозенец (София) – 1 150 000 EUR (виж повече)

Мезонетът е с площ от 450 кв.ми е разположен в близост до спирка на метро, Южния парк и хотел „Кемпински”. На разположение на бъдещия собственик освен просторен хол и трапезария, са също така тераса с барбекю, зимна градина. Съществува опция за троен подземен гараж.

3. Изток (София) – 1 110 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент, чиято разгъната застроена площ е 360 кв.м, се намира в сграда построена през 2009 г. Намира се на метри от Борисовата градина, заобиколена от много зеленина. Холът е с френски прозорци, кухня с трапезария, родителска спалня и още две спални. Около целият апартамент има тераса с вградено отопление.

4. Лозенец (София) – 750 000 EUR (виж повече)

4-стайният апартамент в Лозенец е с площ 278 кв.м. Разположен е на първия етаж от нова сграда, построена през 2016 г. Жилището се състои от дневна в кухненски бокс, голяма спалня с баня и тоалетна, две детски стаи с баня и тоалетна и самостоятелна тоалетна, дрешници и сервизно помещение. Таваните са с височина 3 м.

5. Център (София) – 1 000 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент, чиято площ е 238 кв.м, се намира в сграда от 1936 г. в близост до Борисовата градина, Софийският университет Климент Охридски, метростанция. Състои се от входно антре, дневна, 5 стаи, кухня, две бани и тоалетни, 3 балкона.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини