Отидете към основна версия

3 786 7

Още едно признание за "Черната пантера" (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • черната пантера-
  • марвъл-
  • marvel-
  • чадуик боузман-
  • майкъл б. джордан

Филмът спечели наградата на Националната асоциация за съдействие на напредъка на цветнокожите

Снимки: БГНЕС/EPA

"Черната пантера" спечели наградата за най-добър филм на 50-ата годишна церемония за наградите "Имидж" на американската Национална асоциация за съдействие на напредъка на цветнокожите (NAACP), съобщи АР.

Блокбастърът на Marvel победи в надпревара с "Черен в клана" ("BlacKkKlansman"), "Луди богати азиатци", "Ако Бийл стрийт можеше да говори" и "Омразата, която сееш". Супергеройският филм е хит в бокс-офис класацията на Северна Америка и културен феномен в САЩ.

"Черната пантера" спечели отличията и в други категории, включително за най-добър актьор във филм (Чадуик Боузман), най-добър актьор в поддържаща роля (Майкъл Б. Джордан) и най-добър режисьор (Райън Куглър).

Певицата Бионсе беше обявена за шоумен на годината. След като получи приза, тя отдаде дължимото на другите номинирани в същата категория. Бионсе победи в надпревара с актьора Чадуик Боузман, режисьора Райън Куглър, баскетболната звезда ЛеБрон Джеймс и актрисата Реджина Кинг.

"Поласкана съм, че съм сред всички вас и че съм част от тази жизнена и преуспяваща общност. Благодаря на американската Национална асоциация за съдействие на напредъка на цветнокожите (NAACP)", каза звездата.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини