Last news in Fakti

3 Април, 2019 14:33 3 107 4

Земята се тресе - Отмъстителите се готвят за последна битка (ВИДЕО)

  • отмъстителите: краят-
  • отмъстителите-
  • marvel-
  • марвел-
  • стан лий

Филмът "Отмъстителите: Краят" постави невероятен рекорд по предварителни продажби на билети

Земята се тресе - Отмъстителите се готвят за последна битка (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/EPA

Предварителните продажби на билети за супергеройската продукция "Отмъстителите: Краят" на Marvel надминаха тези за последните два филма от поредицата "Междузвездни войни", предаде Ройтерс.

Без да посочват конкретни цифри, Fandango и Atom - два от водещите сайтове за продажба на билети в САЩ, съобщават, че предварителните продажби на билети за "Отмъстителите: Краят" през първия ден надвишават тези за "Междузвездни войни: Силата се пробужда" и "Междузвездни войни: Последните джедаи".

Допитвания сред феновете, направени миналата година, показаха, че "Отмъстителите: Краят" е най-очакваният филм на 2019 г.

От Fandango съобщават, че супергеройската продукция е новият им рекордьор по продажби на билети през първите 24 часа, измествайки досегашния "Междузвездни войни: Силата се пробужда". Рекордното постижение на филма "Отмъстителите: Краят" е отбелязано само за шест часа.

Земята се тресе - Отмъстителите се готвят за последна битка (ВИДЕО)

От Atom съобщават, че през първия час са продали три пъти повече билети за "Отмъстителите: Краят", отколкото за миналогодишната продукция от поредицата "Отмъстителите: Война без край".

В eBay билет за IMAX прожекция в Холивуд през първия ден от излизането на екран на филма се предлага на цена от 500 долара.

"Отмъстителите: Краят" тръгва по кината в САЩ на 26 април.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Велика България

    5 0 Отговор
    Страхотен!!!
  • 2 Морук

    1 14 Отговор
    Вай вай ейтва беше разтърсваща новина ,даже не я прочетох ,поредния краварски фуклив боклук,мога да живея и без да го гледам

    Коментиран от #3

  • 3 Borislav Popov

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Морук":

    Споко, и те ще си изкарат 2-3 млрд. $$$ и без прокариотите да ги гледат.

    Коментиран от #4

  • 4 Госта

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Borislav Popov":

    Разбира се,те изкарват пари от безгръбначни като теб,а те са 95 процента от населението на Земята