8 Май, 2019 18:44 2 062 5

Черната пантера става самурай

  • чадуик боузман-
  • черната пантера

Актьорът Чадуик Боузман ще се снима в самурайския екшън филм "Ясуке"

Черната пантера става самурай - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Актьорът Чадуик Боузман, прочул се като супергероя Черната пантера, ще се снима и ще бъде сред продуцентите на самурайски екшън филм, озаглавен "Ясуке", съобщи Контактмюзик.

Сценарист на продукцията ще бъде Дъг Миро - един от създателите на телевизионната поредица "Дилъри" ("Narcos") на стрийминг платформата Netflix.

Филмът "Ясуке" разказва историята на чернокож слуга на йезуитски мисионер, който пристига в Япония през 1579 г. Роденият в Мозамбик мъж успява да привлече вниманието на пълководеца Ода Нобунага, да се сближи с него и да се издигне в японското общество.

Според легендата Ясуке е единственият човек, успял да да стане самурай, въпреки че не е от азиатски произход.

"Легендата за Ясуке е една от най-добре пазените тайни в историята. Проектът ни не е просто екшън филм, а културно събитие. Изключително се вълнувам да бъда част от него", се посочва в изявлението, направено от 41-годишния Чадуик Боузман.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брат ми

    9 1 Отговор
    Хахаха,жалка картинка.
  • 2 обиждат самураите

    12 2 Отговор
    "Легендата за Ясуке" точно така "легенда" всъщност измислица ! 'Ся 'кво да очакваме, че според следващата "легенда" някой черен, ще е истинския откривател на ДНК ? "Македонците" си намериха достойна конкуренци ха ха
  • 3 Иванов

    5 2 Отговор
    Режисьор- Жорж Сорош!))))
  • 4 Синан

    4 0 Отговор
    И аз искам самурай.
  • 5 Блекторн

    0 0 Отговор
    Тази книга я има от 50 години и голямата награда се казва Шогунат...