Отидете към основна версия

22 022 10

Най-рисковите секс пози

  • секс-
  • пози-
  • риск-
  • нараняване
Снимка: Shutterstock

Всички харесват разнообразието в секса и търсят по-вълнуващи варианти, които да експериментират в леглото, за да изпитат още по-голямо удоволствие и близост с партньора.
Ролеви игри, секс играчки, необичайни места и най-вече голямо разнообразие от секс пози - всички тези варианти обаче, освен удоволствие, могат да крият риск от наранявания. Вижте кои са едни от най-рисковите секс игри:

Поза „69“

Една от най-вълнуващите секс пози с невероятно много възможности крие известни рискове за партньорите. Ако сте решили да добавите малко акробатика, вместо обичайната практика в удобното и меко легло, внимавайте. Има реална опасност, докато изпитвате оргазъм по време на орален секс, да нараните себе си или партньора.

Ездачката

Тази любима на мъжете, а и на много жени, поза е една от рисковите секс пози. При нея жената определя ритъма и дълбочината на проникване, за което е нужно тя да има силни и здрави мускули на ръцете и краката. При едно малко колебание в баланса на тялото тя може да се наведе рязко напред или назад, което да доведе до болка, и дори фрактура на пениса.

Количка

При тази поза жената е наведена и с гръб към партньора си, като единствената опора са ръцете й, подпрени на пода. Краката й са във въздуха, придържани от партньора, който трябва леко да приклекне, за да може да проникне. В този случай се изисква добър баланс и от двамата партньори.

Секс в кухнята

Нетърпеливият секс в кухнята е вълнуващо изживяване, стига да бъдете внимателни. Обикновено жената е подпряна на стената с гръб, а ханша и бедрата са в ръцете на мъжа, от когото се изисква повече издръжливост на крайниците и гъвкавост, за да не изпусне половинката си и да не предизвика фрактура на пениса. Трябва да се внимава, и ако сте избрали да го направите на барплота или масата.

Секс в банята

Банята също е едно от предпочитаните места за горещ секс от двойките. Могат да се практикуват различни секс пози и да се импровизира много. Но рискът от нараняване е голям, заради мокрите хлъзгави повърхности, независимо дали ще правите секс във ваната или изправени.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини