Last news in Fakti

18 Февруари, 2017 00:30 21 976 10

Най-рисковите секс пози

  • секс-
  • пози-
  • риск-
  • нараняване
Най-рисковите секс пози - 1
Снимка: Shutterstock

Всички харесват разнообразието в секса и търсят по-вълнуващи варианти, които да експериментират в леглото, за да изпитат още по-голямо удоволствие и близост с партньора.
Ролеви игри, секс играчки, необичайни места и най-вече голямо разнообразие от секс пози - всички тези варианти обаче, освен удоволствие, могат да крият риск от наранявания. Вижте кои са едни от най-рисковите секс игри:

Поза „69“

Една от най-вълнуващите секс пози с невероятно много възможности крие известни рискове за партньорите. Ако сте решили да добавите малко акробатика, вместо обичайната практика в удобното и меко легло, внимавайте. Има реална опасност, докато изпитвате оргазъм по време на орален секс, да нараните себе си или партньора.

Ездачката

Тази любима на мъжете, а и на много жени, поза е една от рисковите секс пози. При нея жената определя ритъма и дълбочината на проникване, за което е нужно тя да има силни и здрави мускули на ръцете и краката. При едно малко колебание в баланса на тялото тя може да се наведе рязко напред или назад, което да доведе до болка, и дори фрактура на пениса.

Количка

При тази поза жената е наведена и с гръб към партньора си, като единствената опора са ръцете й, подпрени на пода. Краката й са във въздуха, придържани от партньора, който трябва леко да приклекне, за да може да проникне. В този случай се изисква добър баланс и от двамата партньори.

Секс в кухнята

Нетърпеливият секс в кухнята е вълнуващо изживяване, стига да бъдете внимателни. Обикновено жената е подпряна на стената с гръб, а ханша и бедрата са в ръцете на мъжа, от когото се изисква повече издръжливост на крайниците и гъвкавост, за да не изпусне половинката си и да не предизвика фрактура на пениса. Трябва да се внимава, и ако сте избрали да го направите на барплота или масата.

Секс в банята

Банята също е едно от предпочитаните места за горещ секс от двойките. Могат да се практикуват различни секс пози и да се импровизира много. Но рискът от нараняване е голям, заради мокрите хлъзгави повърхности, независимо дали ще правите секс във ваната или изправени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо ПОП

    11 1 Отговор
    Вени , ти с коя обичаш да рискуваш най-много ?
  • 2 Бай Този

    4 2 Отговор
    Само нащо Вени мойе да пише така за секса,позите и рисковете свързани с това.Венито не е глупаво че да рискува Дедо ПОПЕ.
  • 3 Грую

    5 2 Отговор
    На черешата е най-опасно!
  • 4 me be re

    12 1 Отговор
    Има още една много рискова - с чужд партньор
  • 5 иха уха

    3 1 Отговор
    Баа Венелино.......
    Най- опасния секс е в кочината при Гошо и като се разгорещим и като излезем от дама отвън да се гушкаме в купа с коприва
  • 6 AUDI

    5 0 Отговор
    Вени, сложи си някоя сексиснимка в цял ръст.
  • 7 Танас

    8 1 Отговор
    Момци...да ви кажувам...Венито и Роската са ми идолите у това сайто.Саде техните списваници четем... и сал чужди булки загледовам ??? ))))))
  • 8 гощо

    6 1 Отговор
    Венче шЕ си купИм комплект кори и каска за хокей и ще си се секси където си искаме?!?!?
  • 9 НаКобилкинаТъпкача

    5 0 Отговор
    Най-опасната е на балкон без перила :)
  • 10 Васичка Атанасова

    6 6 Отговор
    НЯМА ОПАСНИ ПОЗИ
    КОЙТО ГО МОЖЕ ГО МОЖЕ
    И НА 20Г И НА 60Г
    АЗ ВЛАДЕЯ КАМА СУТРА

    ВАЖНОТО Е ДА ИМА ЛЮБОВ СТРАСТ И ХИМИЯ