Отидете към основна версия

7 699 8

Съкровище за 1 млрд. долара на изчезнал богаташ стои непокътнато (ВИДЕО)

  • милиардер-
  • недокоснато-
  • изоставена вила-
  • изоставено имение-
  • градски изследовател-
  • изследовател-
  • произведения на изкуството-
  • япония-
  • съкровище-
  • милиард долара

Собственика изчезва мистериозно през 2013 и оставя всичко зад себе си

Удивителна колекция от произведения на изкуството стои непокътната в имението на японски милиардер, изчезнал мистериозно преди 6 години. За това впечатляващо място разказва известният градски изследовател Стив Ронин.

Едно от последните си видеа, публикувано в канала му в YouTube Ронин ни развежда из изоставеното имение на японски милиардер, който през 2013 г. бяга от страната, заради проблеми със закона. Или поне такава е официалната версия за изчезването му.

Любопитното е, че сградата почти е недокосната.

"Когато за първи път проучих това място, не можех да повярвам на това, което виждам. Изглеждаше нереалистично, имах чувството, че сънувам. Най-странното е, че този човек имаше отделна вила само за колекции от произведения на изкуството", разказва Ронин за находката си.

В описанието на видеото той пише, че точната съдба на собственика на този невероятен обект е неизвестна. Знае се само, че е извършил финансова измама, заради която набързо напуска страната през 2013 г., оставяйки всичко зад себе си.

Във вилата Стив открива различни колекции от скулптури и картини, за които смята, че струват цяло състояние.

Сред нещата, които той открива в къщата, има някои доста странни произведения, като например, изляти от бетон плоскости, от които стърчат човешки части, сякаш под втвърдения бетон има човек, който е опитвал да излезе, но е останал запечатан.

Гардеробите са пълни с дрехи, а във фоайето на първия етаж има огромна колекция от мраморни статуи и други произведения, част от които са опаковани или поставени в специални сандъци за транспортиране.

Самото имение е поразително, а предметите и вещите, които се намират в него, са истинско съкровище, Там, някогашният му собственик е държал удивителна колекция от произведения на изкуството, оценени на милиони долари.

Изоставеният имот и неговите богатства, стоят недокоснати вече 6 години. Те са толкова поразителни, колкото и историята, която стои зад тях.

Това е зловещият тип историческо съдържание, каквoто Ронин търси, за да изследва, заснеме и покаже на последователите си в социалните мрежи.

От подобни места, човек могат да го побият тръпки, но същевременно е да остане очарован.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 14 гласа.

Свързани новини