Отидете към основна версия

3 654 4

Златка пак иска да е с Багата

  • vip brother-
  • златка-
  • багата

Черната Златка помоли VIP Brother да удължи мисията й да се грижи за Багата, като написа молбата си с червило.

Красавицата призна, че харесва самбиста Благой такъв, какъвто е, и все още иска да бъде с него, но знае, че това няма как да се случи.

Златка така и не можа да спре да плаче и след като честити рождения ден на Благой припадна пред стреснатите погледи на съквартирантите.

Диагнозата “нервен срив”, поставена на Златка от докторите, само потвърждава убеждението на останалите участници в Къщата, че плеймейтката все още обича бившия си приятел.

Иначе съквартирантите усилено се готвят за новата седмична мисия “Битката на бандите”, за да увеличат седмичния си бюджет, а Къци продължава да е основна атракция в Къщата, разхождайки се с китара в едната ръка и с апарат за кръвно в другата. Вчера той дори превърна леглото си в шатра, за да не настине. 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Златка в емоционален срив заради Багата

      Златка събра осем "черни точки" и бе номинирана за изгонване от съквартирантите в Къщата на VIP Brother и така отива на елимин ...
    25.10.2012
    2 774
    2
  • Златка пише на Багата

    След неочакван зрителски вот, Бони напусна Къщата на VIP Brother след елиминациите в понеделник. Певицата провали последната си лична мисия в шоу ...
    16.10.2012
    2 845
    6